Peter Nilsson

Mål 2018

Målen som sätts för 2018 ska delvis uppfyllas redan -17 :-)

Men nog har jag tänkt blivit mer aktiv igen med min träning och speciellt löpningen som jag saknat länge men tar ju mig inte för att springa i den omfattning jag vill. Nu blir det förändringar i privatlivet som förhoppningsvis ger större möjligheter för träning, och nej då vi ska inte separera!

Planen är att innan 2017 når sitt slut så ska jag hinna en mils löpning på sub 50 min.

Ett av mina andra delmål är att dela minst ett pass i veckan med min fru, är det löpning, simning eller en promenad med hunden har ingen betydelse bara vi försöker prioritera att komma ut tillsammans oftare!

Löpmålet för 2018 kommer inte att bli en speciell tävling, för är det nåt jag snappat upp av min "mentor" och tidigare kollega så är det att inte fokusera för mycket på ett tillfälle då det lätt kan missas av en enkel förkylning eller mindre skada och vipps så var den säsongen förstörd. Nej tävlingar tar jag om jag känner att det finns någon som passar och att formen är den rätta. Men nog ska jag sikta på att hinna ca 21 km innan klockan slår 1h50min. Men träningen ska vara mest fokuserad på att nå 3 mil löpning i veckan. Hur dom fördelas är inte så noga men ett längre pass kan vara skönt när det blir helg iaf.

Simträningen ska fortsätta men där tänker jag nog vänta med att specificera tid och längd på målen.

Dessa mål bör ändå leda till att jag kan delta i någon swimrun som jag ändå varit sugen på i flera år nu. Hoppas bara att jag hittar en lagkamrat som håller ungefär min nivå både fysiskt och även mentalt med min lätta inställning till tävling (tävling för mig är väldigt enkelt, inga större prestationskrav brukar det bli, delta och ha roligt!).

Cykling då? Nja det lämnar jag öppet till våren. Avslutningen hade kunnat vara roligare men jag vet att mtb är ett av dom träningsmoment som jag tycker allra bäst om så att hålla sig borta från det i vår blir nog svårt. Det kanske ändå blir lite GC till våren.

2017-09-11 07:30.


Kommentarer till blogginlägget


hehe, din mentor har en poäng. IM Kalmar matförgiftad dagen innan och det upphörde 4h innan start, IM Mallorca trasigt knä, menisk av, spricka i knäskålen osv, och i år IM Kalmar bröt jag armen 1 vecka innan. Fast alla lopp är genomförda :)
2017-09-11Ja det händer lätt saker man inte rår över. Säkrast att hålla sinnet öppet :-)
2017-09-13