Wilma Zetterström

Sommaren 2017

Sommaren 2017 är tyvärr snart slut. En sommar jag kommer minnas som troligtvis den bästa och roligaste hittills i mitt liv. Speciellt när det kommer till träning och läger. Har inte skrivit i så mycket av min träning under sommaren här, utan har tagit en liten paus från datorn. Men här kommer en sammanfattning. 

Började sommaren med två grymma veckor i Tjeckien på "Alans figure skating camp" som jag var med på för 7:e sommaren irad. Mitt absoluta favoritläger med jätteduktiga tränare och åkare från hela världen. Utvecklade min teknik och fick bra tips på hur man ska tänka i position med axlar, huvud samt timing i upphopp. 

Efter det körde jag en del fys hemma och var även med min brors innebandylag och körde löpträning och fys några gånger. 

Sedan åkte vi till Spanien och där gick vi en power walk varje morgon samt att jag körde lite styrka några dagar. 

Hemma igen var det bara att fortsätta på fysprogrammet och kombinera det med jobb, vilket inte har varit några problem under hela sommaren. 

Helt plötsligt var det augusti och vi fick våra första pass på i i Hedemora. Träningarna där gick bra och det kändes knappt som att man varit borta från isen. 

Till sist så drog Magmalägret igång - ett bevis på att säsongen på hemmaplan är igång! Så från och med nu kommer vi iallafall träning ca 4 ggr i veckan på is hemma i Borlänge vilket känns jättebra. Hoppas såklart på att kunna få in några fyspass också med vi får se hur det blir. 

Kommer från och med nu börja skriva upp alla mina pass igen för att kunna se min egen utveckling. Ser så mycket fram emot den här säsongen! Jag känner verkligen att det kommer blir ett bra konståknings år!!

2017-08-13 12:26.


Kommentarer till blogginlägget