Per Månsson

Från träning till tävling.

Sista träningspasset genomfört idag. Mora skidstadion bjöd på ypperliga spår. Det blev två mil, första på Vasaloppsarenan (sista delen av tävlingsbanan) till Eldris, och andra milen gröna milen (klart mycket mer knixigt och tekniskt)

Imorgon blir det vila och på fredag står jag på startlinjen i Sälen. Har med mig 34 träningsmil uppdelat på 11 pass. Känner att jag behärskar cykeln. Känner att jag rimligen har förberett mig på bästa sätt under den månad som jag haft möjlighet att specialträna mountainbike. Det har varit väldigt roligt med alla träningar och förberedelser. Häftigt att hitta ett nytt sätt att träna på.  Älskar ju att cykla, till och från jobb, touring och träning på racern.  Och så nu i skogen, på skumpiga spår. 

Är så kul att ha ett nytt mål att träna inför. Cykelvasans nio mil är precis den utmaning jag behöver. På fredag får jag kämpa på i sadeln. Lär bli en ganska trött kropp tror jag. Orken tror jag finns. Tiden är inte viktig, det handlar om att komma i mål, det är att lyckas känner jag. Jag vill dessutom ha roligt längs vägen till Mora.

Återkommer på fredag med rapport om hur det gick.

2017-08-09 21:10.


Kommentarer till blogginlägget


Lycka till Per, det blir en rolig dag!
2017-08-09Tack Eva! Jag ser fram mot morgondagens lopp.
2017-08-10Han är kolugn. Jag är stirrig. Köer, logistik, parkering....etc etc etc
2017-08-10Det är du som har det tuffa jobbet, Anna-Karin. Att cykla är lugnt, men det där med bilkörning...
2017-08-10