Per Månsson

Från mjukpass till tuffpass.

Första veckans fyra mjukpass på i runda siffror 2 till 3,5 mil förändrades förra veckan till två pass, men som i gengäld blev långa och krävande. Både onsdagen och lördagens pass blev 45 kilometer långa. Riktigt bra pass och där det första ute i Björnstorpsskogen gav mig besked om vad som väntar i Dalarna.

Nu har jag fått ihop 21 mil på 13 timmar. Det känns bra, det mesta har gått smärtfritt. Jag skriver det mesta, för jag har höger axel/skuldra/nacke som spökar för mig. Går på behandling men det stör inte mig nämnvärt medan jag cyklar. Vilken tur! Träningen fortsätter denna tredje vecka. Upplägget ej klart ännu.

Sedan återstår fjärde veckan och den förlägger vi i Dalarna med stugsemester. Träningsläger undrar ni kanske. Nja, inte mycket lönt med tunga pass i sista veckan. Nä, det blir snarare prova-på-pass i omgivningarna. Anna-Karin har hittat en länk om mycket roliga spår runt om i Dalarna. Där verkar finnas hur mycket som helst. Stannar kanske där en vecka till. :-)

2017-07-31 16:06.


Kommentarer till blogginlägget


Jag vet inte var ni ska bo eller vilken länk ni tittat på, men om det är i Moratrakten rekommenderar jag http://www.moraoutdoor.se/ Där finns all information på ett föredömligt sätt!
2017-07-31Tack Eva! Det verkar finnas hur mycket som helst i Dalarna.
Anna-Karin kollade visirdalarna. Många olika förslag på olika delar av Dalarna.
Vi ska bo i Plitsberg, nära Tällberg.
2017-07-31Tack Eva för ytterligare en bra länk! Googlade på mtb dalarna och hittade då länken Per nämnt ovan. Den är också väldigt bra - ger tips på både mtbspår med olika svårighetsgrad samt "leisure" och "road". Perfekt!
2017-07-31Är ni i Plintsberg den 5 augusti så passerar Tällberg halvmarathon runt byn. Det är en riktigt kuperad halvmara på fint underlag och fina vyer.


2017-07-31Låter härligt Anita! Men vi anländer först 6:e, så den missar vi!
2017-08-01