Mikael Persson

Uppdatering

Har inte haft en minut över att skriva inlägg här de senaste 2 månaderna.

Var i Nottingham med sambon i början av juni och skulle där springa Derby Half Marathon men det gick inte att ta sig från Nottingham till Derby på morgonen så det blev inget av. Var där ute på två löppass före frukost och det är ju ett bra sätt att se sig omkring även om det blir lite hattigt.

Sen var jag med på Hohällabravaden i Storvik, vilket är ett av mina favoritlopp. Distansen är lite kort; 12,5 km, men det är en riktigt fin bana på stig och skogsväg. Hade 3 minuter sämre tid än jag brukar ha men det är inget annat att vänta. Under loppet kändes det dock riktigt lätt och orkade springa på ordentligt och kämpa på. Härlig känsla!

Har sprungit lite hemifrån och var till stadion och sprang intervaller vid ett tillfälle. Sprang i Västerås i fredags då vi var på besök hos mor. Tyvärr blev det inte tillfälle till några fler pass där under helgen. Har inte hunnit med några sim- eller styrketräningspass men har i.a.f. cyklat 2-3 gånger men det är bara korta pass på 30-60 minuter som hinns med. Har inga mål inplanerade eftersom det inte går att planera någonting i förhand. Det dyker alltid upp något annat som ska göras när det väl blir dags för någon tävling.

2017-07-23 23:07.


Kommentarer till blogginlägget