Per Månsson

Träningen är igång.

Det har hunnit gå en dryg vecka nu, fyra träningspass och tolv mil har jag hunnit med. Cykeln har fått bekänna sin (röda) färg. Jag är riktigt nöjd med den. Varierande förhållande på underlaget har det blivit. Började med känna-på rundan, skogsväg runt Björnstorpsskogarna.

Andra passet blev på tekniskt svåra MTB-spåret vid Genarp och Risen. Detta behärskade jag inte speciellt bra, blev flera hoppa-av-och-gå lägen. Tredje passet test av S:t Hans området. Utföll med många tummar upp. Kuperat med många typer av backar, skiftande underlag och lätt att improvisera.

Fjärde passet blev därför på samma ställe, plus test av närliggande Brunnshög. Ännu mera plus, utöver St Hans, kan jag förlänga passet med runda på Brunnshög med omgivning. Hittade grusvägar. Jättebra för detta ligger ”utanför dörren”, jag slipper dra iväg med bilen.

Kollat in några Youtube filmer om cykelvasan. Tror jag vet vilket underlag som väntar, och spåren verkar de flesta milen vara likt vägar. Det gillar jag. Nu planerar jag vidare för denna veckas träning, och det är tre veckor kvar. Jag har fått pulshöjande träning, det har varit jätterolig träning. Jag trivs! 😊

2017-07-23 21:08.


Kommentarer till blogginlägget