Leif Andersson

Har jag slutat träna?

Ingen notering i Funbettan eller på jogg sedan 8 juli!!  Är det så illa ställt eller har jag bara glömt att föra in noteringar. Svaret är givetvis att jag har tränat, har ju även passerat 1000 löparveckor i rad. Men som sagt inte uppdaterat på lite tynande sajter som Funbeat och Jogg. Så nu står jag inför valet, ska jag helt sluta att logga min träning här och där. Jag finns ju på Polar och på Strava. Lite grunnande men jag tror jag gör så att jag loggar in här i efterhand med skippar jogg. Har mer kompisar här än där. Även om siten som sådan är mer tynande här än där. Fast all vandring som vi har gjort i bergen loggar jag inte, trots alla backar. Inte heller stadsvandringen i Venedig trots värme och alla dessa småbroar. 

I tid skulle jag gynnas av att logga middagarna, nog så ansträngande att få i sig alla dessa rätter. Bildtext: i väntan på maten - Varannan vatten

Trodde nog det skulle synas på vågen, tur då att det inte gjorde det. Får tacka bergen och vandringarna för det!

2017-07-20 16:17.


Kommentarer till blogginlägget


Jag håller med Leffe. Många höjdmeter och många kilometer och mycket mat har det blivit, men bokföringen laggar.
2017-07-20Har noterat att det inte bokförts, men alternativet att du slutat träna ansåg jag alldeles för osannolikt för att överväga :-)...
2017-07-20Bra att du blir kvar här på Funbeat! Hoppas Eva stannar också! :-)

2017-07-20Vill att du och Eva skall vara kvar!! Jag har heller inte skrivet in på länge, men jag finns-:) Har kört en lång rehabperiod med en massa olika övningar som inte har varit så intressant att ta del av! Har börjat så nätt att springa varannan dag och då mest distans!
2017-07-22Jag tycker också det är bra om ni stannar kvar. Perioder när jag inte tränar går jag inte in i Funbeat När jag själv är aktiv tycker jag att det är trevlig läsning i både egen och i andra kalendrar. Lite inspiration helt enkelt.
2017-07-31Du verkar insatt. Vart ska man ta vägen nu då? Jag som hade tänkt börja träna igen :-) (Jag har inte glömt att logga - jag har verkligen inte tränat :-D)
2018-05-02Som så många andra loggar jag på jogg och på Strava.
2018-05-03