FunBeat Tipsar

Lidingö Triathlon Terräng - 13 augusti 2017

Är du sugen på en ny utmaning? Kanske drömt om att prova på ett triathlon, men tänkt att triathlon bara är för supervältränade och elitsatsande långdistansare? Söndagen 13 augusti har du möjlighet att genomföra Lidingö Triathlon Terrängloppet, en triathlon i terräng. Kom igen, anta utmaningen och anmäl dig nu!

Arrangörerna hälsar dig välkommen till ett naturskönt och familjärt lopp som är perfekt för dig som vill prova triathlon för första gången. Här får du testa det roliga i att kombinera simning, cykling och löpning i en härlig naturmiljö bara ett stenkast från Stockholms innerstad.    

Du kan välja Sprintdistansen, vilket innebär simning 850 m, cykling 21 km och löpning 5 km, eller Olympisk distans som är det dubbla i längd. 

Är du bara simkunnig, kan cykla och springa, samt i hyggligt god form så klarar du det! Eller varför inte bilda ett stafettlag där ni delar och tar en gren var?   

Barnklasserna simmar 100 meter, cyklar 3 km och springer 1,2 km. För den yngsta klassen (11 år och yngre) kan man välja om man vill springa 800 m istället för att simma 100 m.   

Cyklingen sker på Lidingöloppets spår, löpningen på stigar i skogen runt Södergarn och simningen i vackra Askrikefjärden/Södergarnsviken strax intill. 

Tävlingsområdet är centrerat till Södergarns stora och öppna grässlänt där det finns gott om plats för publiken att heja på deltagarna i loppets alla grenar, vilket gör det till en perfekt familjeutflykt.   

Aambitionen är att skapa årets roligaste triathlontävling i terräng, där alla känner sig välkomna och gemenskapen står i centrum.

Mer info om tävlingen hittar du här

2017-06-13 10:45.


Kommentarer till blogginlägget


Purchase high quality fake and real passports,driving licenses and id cards (hologramidentities@yahoo.com)
2017-08-03


Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.