FunBeat Tipsar

Långlopps SM blir en del av 1572 MTB Challenge

1572 MTB Challenge har av Svenska Cykelförbundet tilldelats SM-status för 2017 och 2018, vilket ger arrangörerna ännu större möjligheter att skapa tävlingar av toppklass. SM-tävlingarna omfattar elitklasser och övriga tävlingsklasser, men även motionärer har möjlighet att ge sig i kast med de 90 utmanande kilometrarna!

Lördag den 5 augusti går startskotten för 1572 MTB Challenge med härliga singeltrails, snabba skogsvägar, utmanande stigningar, vacker cykling utmed Vätterns stränder, ett tävlingscentrum av toppklass och ett start- och målområde som gör det enkelt för alla. 

Dessutom är loppet ett av Sveriges bästa seedningslopp för Cykelvasan. 

Banan vänder sig till alla typer av åkare oavsett nivå. Samtliga stigpartier är väl preparerade, men bjuder trots detta på MTB-åkning när den är som allra bäst! 

Till i år passar arrangörerna även på att förbättra det avslutande partiet in i parken vilket ger mer plats för de spännande fighterna in i mål och lättare för publiken att följa sina favoriter.

90, 67, 40 – vilken är din distans?

Nytt för i år är möjligheten för alla motionärer att köra 90 km. Kvar finns givetvis distanserna 67 och 40 km – vilket garanterar att det finns en distans för alla!

Mer info om tävlingen hittar du här

2017-05-26 12:09.


Kommentarer till blogginlägget


Purchase high quality fake and real passports,driving licenses and id cards (hologramidentities@yahoo.com)
2017-08-03


Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.