Anna Karin D

Jo men nu är det nog rätt spår ändå.....!

Torsdag i denna omtumlande vecka. Jag har varit på företagshälsovården idag, vilket föregicks av samma oproduktiva och totalt onödiga nattliga ältande av hur jag på bästa sätt skulle framföra mitt ärende. Ärligt utan att verka ömklig. Trovärdig! 

(Som om jag ljuger!?........)

Det blev väldigt bra, jag är helt chockad. Kvinnan jag träffade mötte mig med respekt, ingen misstro, lyssnade och ifrågasatte inte varför jag inte var duktig och var på jobbet som ju sig bör så att jag inte sätter mina kollegor på pottkanten så att de sliter ut sig och mår dåligt och går in i väggen. 

Jag fick genomgå en hälso-och livsstilstest, göra en hälsoprofil. Jag går inte närmare in på den nu, mer än att jag kan säja att det INTE beror på vare sig dålig kondition (gjorde ett submaxtest på cykel), rökning, alkohol eller övervikt att jag är så totalt extremt jätteslut efter bara någon timme på jobbet. 

Jag vill inte påstå att jag är så värst överraskad över det. 

Men nu har vi en plan. Det känns bra. Jag kommer att sätta igång direkt att hitta nya vägar. Jag kommer att dra ner på intensiteten i min träning. Inte sluta.

Och så fortsätrer jag skriva. Jag har en bloggsida också, skrev lite på den nyss, läs den som vill, men personlig och nära kommer jag att vara bara  här på funbeat, än så länge. 

https://nyalundrunt.wordpress.com/2017/04/20/det-h...

2017-04-20 14:23.


Kommentarer till blogginlägget


En plan och nya vägar gillas!
2017-04-20.....men nu är jag nojig för att F-kassan inte godkänner.... Man har ju hört hemska historier! Så bra, då jag har jag nåt att lugga vaken och grunna på i natt också......
2017-04-20Ett orosmoment i taget... Just nu kan du väl ändå inte göra mer? F-kassans beslut är en punkt lite längre fram, låt inte tankarna på det förmörkna hela din tillvaro här och nu.
2017-04-20...du har så rätt....vem vem tänker förnuftigt 02:30...i eländestimman? Inte jag! :-)
2017-04-20Så bra med en plan. :-)

Ja, en sak i taget, det tror jag också på. Vila i detta istället.

Mm, det är något visst med de där nattliga funderingarna. Märkligt att man inte minns till nästa gång att riktigt så farligt var det inte.
2017-04-20Håller med H och I, låt vila vid detta nu. Vad som kommer sen är sen.
2017-04-21En bra dag alltså
2017-04-21Gott att läsa! En fot i taget!
2017-04-21Är ju i samma sits och förstår precis, oron tar över.
Jag är inget bra på det själv än men för att få ner stresspåslaget i kroppen kan man köra avslappning (om du inte redan är igång med det förstås) Finns mycket bra både på you tube eller olika appar ( Ett tips på en app "Stop, Breathe & Think"). Man får inte bort oron eller tankarna då när man är som mest "nervig" men man lugnar ner det som händer i kroppen lite i alla fall.


2017-04-21Tack, och tack för tips, Maria. Det är ju lättare att distrahera sig dagtid, speciellt här, vi är ett riktigt snurrigt och halvkrisande kollektiv nu. Den enda coola är Tio, beaglen.

2017-04-21Det är de där ensliga mörka vakentimmarna mitt i natten som tankarna går rundgång och bara hinder finns.
2017-04-21Jag följer dig på avstånd även om jag inte har varit så aktiv på ett tag! Jag skrev ett långt meddelande till dig men det försvann när jag skulle skicka det! Jag lackade ur och stängde padda! Låter som du är på G. I din rehab. Och det är bra! Själv har jag varit på ett löpfritt träningsläger i lLoret de Mar 1 vecka! Ovanligt att inte kunna springa..dig var jag och fick tryckt några "triggerpunkter" Aj, aj i höften, baksida lår! Hoppas snart vara på gång! Lycka till med dina " övningar" och en annorlunda träning för din del! Kram!
2017-04-21