Mikael Persson

Försöker komma igång

Under påskhelgen blev det inte mycket till träning. På lördagen försökte jag att springa kl.8 på morgonen men det var fullständigt dödfött. Gick tre gånger och efter 30 minuter gick jag resten hem. Ingen som helst kraft i kroppen.

Ett nytt försök gjordes måndag kväll efter att jag eldat hela dagen. Nu gick det faktiskt så bra att jag inte hade behov av att stanna och gå! Passade därmed på att springa hela min favoritrunda som går på ungefär lika delar stig, skogsväg och asfalt till Södra Åbyggeby, över Testeboån, stig förbi ridhusen och över ån igen i Forsby. Det tog 46.45 och var 7,9 km enligt klockan jag nyss fått. Snittfarten var 5.55/km, är det möjligt att jag springer så sakta? I och för sig är uppvärmningen inklusive 1 minuts gång inräknad. Snabbaste kilometern sprang jag på 5.05, då börjar det bli mer normalt.

Idag tisdag tog jag mig till gymet och tränade 70 minuter på stakmaskin, roddmaskin och min egen metod av medicinbollstakning som förhoppningsvis ska spara lite av den av skidåkning under vintern uppbyggda kraften i överkroppen. Ikväll blir det svettig buggträning.

2017-04-18 16:39.


Kommentarer till blogginlägget