Mikael Persson

Säsongen igång men utan form

Har tyvärr inte kunnat vara med på någon orienteringstävling än på grund av att det varit fullt upp med bl.a.finska veckan i Gävle och i fredags skulle jag gärna nattsprungit men vi skulle på parmiddag och konsert med Tomas Andersson Wij (gäääääsp).  Nästa fredag skulle jag också vilja vara med på natt men då är det födelsedagsmiddag och alla påskens tävlingar går jag miste om för vi ska elda, åka på konsstrunda och så kommer mor på besök. Var anmäld till Dalanatta förra veckan men det bliev inställt. Typiskt.

Denna vecka har i alla fall börjat bra med ett pass på milspåret i Skutskär igår vilket var ett tuuuungt pass. Hade ingen som helst kraft i kroppen och det sved i magen. Alldeles för nära att springa 4 timmar efter lunchen. Spåret var rätt tråkigt, helt flackt och ingenting att se på. Bara skog och mycket hyggen. Dessutom riktigt dåligt markerad så det tog så lång tid som 64 minuter på 10,46 km. Tänk att jag är uppe på 6 minuter per km. Trodde jag skulle bli 80 år innan det inträffade.

Idag körde jag ett pass på 70 minuter på Korpen-gymet i Gävle. 4 x rodd 1 km på 4.32-4.44 växlat med 800 m.stakmaskin på 4 minuter. Intressant att jag har maxmotstånd på roddmaskinen och minimummotstånd på stakmaskinen. Sen ett gäng "stakningar" med en liten medicinboll för att försöka få upp styrkan i bål, armar och axlar. Hela passet var inriktat på dito. Ölmagen verkar vara svår att få bort när man fyllt 45. Den sitter oförtrutet där och putar under tröjor och skjortor.

2017-04-11 16:57.


Kommentarer till blogginlägget