FunBeat Tipsar

ÅrePreRace 2017 - en gratis träningsserie i Multisport

Gillar du att paddla, springa i berg och cykla mountainbike? Eller är du lite nyfiken på om du skulle gilla det? I så fall vill vi att du kommer och provar på multisport. Anmäl dig till ÅrePreRace (ÅPR) som är en gratis träningsserie i multisport.

Det tar runt 75 minuter för de bästa att paddla, springa och cykla hela banan tre varv. Delta själv, med en kompis eller hitta två kompisar och ta en sträcka var på varje varv.

Likväl vill vi att du som redan gillar multisport kommer och utmanar dig själv på ett perfekt träningsrace. Kom och kör utifrån din dagsform!Vill du bara köra ett varv - gör så. Vill du bara springa och cykla - gör så. Vill du komma och ge gärnet för att testa dig själv - gör så. Det är bara trevligt att du kommer.

Det är tredje året i rad som ÅPR arrangeras kring Hammarbybacken i Stockholm och i år lanseras dessutom Göteborg och Uppsala som nya arenor.

Premiären sker i Stockholm den 26 april, i Göteborg den 19 april och i Uppsala den 10 maj.

Datum för loppen i Stockholm: 26 april, 17 maj, 14 juni.

Datum för loppen i Göteborg: 19 april, 31 maj

Datum för loppet i Uppsala: 10 maj

Anmäl dig till ÅPR Stockholm här

Anmäl dig till ÅPR Göteborg här

Anmäl dig till ÅPR Uppsala här

2017-04-02 09:34.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.