linda bengtsson

Borlänge 6 h 2017

Jaha då var det dags jag på ett tidslopp vad gjorde jag här. Var lite i valet och kvalet om jag skulle hit men jag bestämde mig 2 v innan jag drar.

Jo jag hade ett syfte jag skulle ha långpass jag. Ta det lugnt och bra njuta av solen körde på veckan som var med 2 om dagen 2 mil om dagen men inte fredagen. Hade inget specielt mål på på dagen

Åkte på morgon upp och kom fram i värsta blåsten inte så kul det var ganska kallt. 

Såg Maria Jansson där hon e så duktig den bruden alltså och själv ja jg e en som gillar och springa bara.

Vi hade inte med oss något annat de skulle ju ha ganska generöst gottebord det fick räcka. Det var ändå kul och vara på lopp igen det var så länge sedan sist. Blev ju inget i Arvika då jag blev sjuk . Vi lunkade iväg till bilen för och värma oss det sista och sätta på nummerlappen och sedan sista toastoppet och sen lunka iväg till starten. 

Det var några bekansta ansikten där vilket var kul och vi började snacka om allt och inget. Jag hade hoppats på och snacka med lite folk under loppet men folk var så stressade speciellt de först varaven folk kutde och jag blev snart varvad. Väntade bara på att Mari skulle komme men hon kom aldrig hade ingen aning om hur många tjejer som var före mej mer än hon. Sedan hittade jag en fart som kändes bekväm och hålla vilket jag märkte var lite högre än jag brukar ha på mina lunkträningare, men det kändes bra drack lite vart annat varv och åt lite chips ibland. 

Jag tänkte bara undvik och titta på klockan och jag glömde det mesta solen tittade fram ibland och jag var riktigt varm ibland i minsvartaullis och vintertights och mössa det var stor skillnad när vi hade motvind och medvind på den 2 km asfaltsloopen. Magen krånglade lite och det var någon som sa att nu ar vi mer än halvägs. Gud vad skönt tänkte jag och började bli uttråkad det var ingen som hade min fart men nu började folk hitta den mer bekväma farten och vissa var glada och hade energi och prata lite men de ville inte hålla min fart direkt.

Det var väl inget annat och försöka hålla den farten tänkte jag och tittade fortfarande inte på klockan. Åt lite ostmackor fick ont i magen och åt generellt dåligt men de gick ändå på nåt sätt. 

Tiden gick och folk började gå och jag fortsatte i min fart sedan kom en tjej och sprang förbi mig och hon sprang i mindre kläder än vad jag och såg hur pigg ut som helst. Tänkte jag skulle hålla ryggen på henne nej det gick inte. Men så småningom kröp jag sakta närmare och jag försökte spara tid vid varvningen och dricka och springa e fortfarande inget jag har lärt mig under mina lopp men å andra sidan brukar jag ju aldrig ha bråttom på mina lopp i heller.

Nu var det någon som sa nu nrämar du dig finalen. Ja tänkte jag snart slut äntligen var lite utråkad och kände av mina ljumskar en del och sprang något varv till och kunde sedan inte låt bli och kolla på klockan vid varvningen. Va 35 min kvar det tog ned mig och jag kände bara Fan så länge kvar men försökte räkna i huvudet skulle det vara möjligt att ta min disrans i Karlstad på 63 km. Det ville jag jag sprang på och sprang vidare jag vill mer struntade i och dricka och så gjorde även andra och folk började springa igen. Vad kul. Jag kom förbi tjejen som skulle vinna och sprang på även om det gjorde ont i ljumskarna. Jag klarde det och kollade nu klockan varje varv och distansen . Jadåå där satt och nu var det bara 4 min kvar och jag nästan spurtade och en svag visselpipa hördes det var slut. 

Lutade mig mot ett träd kollade klockan 69,22 km jag var helnöjd. Duschade och snackade löpning helmysigt. Det händer något med mej när jag får en nummerlapp på bröstet en som vill ta det lugnt och en som vill tävla. Det beror också på om det är tidslopp eller A-B. A till B är ju det roligaste upplevelsemässigt.

2017-03-31 14:27.


Kommentarer till blogginlägget


Kul att ses även om vi aldrig han prata så mycket
Jag hade Jenny ( som vann) med mig i bilen hem, vi hann prata desto mera. Hon var imponerad av dig och din löpning i slutet och sa att om loppet hade varit lite längre så hade du utan tvekan vunnit :-)
2017-03-31hej Janne ja kul och se dej med=) du var ju så snabb i början så mitt första mål var bara inte janne varvar mej =)=) hoppas vi ses snart janne och hoppas de går bra i Italien =).
Jaha var hon det ja hon var bra snabb och liten den kvinna =) ja kanske det gränsen går kanske vid 80 km om jag ska ha nån chans och vinna o i terräng=)

2017-04-02