FunBeat Tipsar

Lidingöloppet MTB bjuder in till MTB-läger den 21-23 april

Den 21-23 april bjuder Lidingöloppet MTB in till MTB-läger ute på Rönneberga konferensanläggning.

Lidingöloppet MTB fortsätter med det väldigt uppskattade MTB-lägret ute på Rönneberga som man tillsammans med Calle Friberg anordnat de senaste åren. 

Du kommer i slutet av april få möjligheten att under ledning av extremt erfarna cyklister dra ut på flera cykelpass såväl på delar av Lidingöloppet MTB:s bana som på andra fina cykelleder på Lidingö. 

Utöver detta kommer det vara föreläsningar där du bland annat får tips om hur man ska tänka under lopp och hur du ställer in rätt inställningar på din cykel plus mycket annat.

När programmet är helt spikat och alla gästföreläsare bokade så kommer arrangörerna gå ut med ett mer detaljerat program. 

Gå in redan idag och anmäl dig på Rönnebergas hemsida då det bara finns ett begränsat antal med platser. Självklart får du ett rabatterat pris om du är anmäld till Lidingöloppet MTB 2017.  

Calle Friberg – Huvudtränare och arkitekten bakom lägret. 

Landslagsman och Svensk mästare i Cross Country, Marathon och Cykelcross. Otaliga SM medaljer genom åren och mtb-proffs i över 10 år. Vinnare av Lidingöloppet MTB 2014. Calle ingår Team Apollo Sports Skoda.  

Tony Helmersson – Huvudtränare 

Fd landslagsman och Svensk mästare i mtb Downhill och svensk rekordhållare i speed biking. Numera elitmotionär i Cross country och långlopp med stor kunskap om det mekaniska genom sitt jobb i cykelbutik.   

Robin Vesterberg – hjälptränare.  

Elitmotionär som samlat på sig stor cykelkunskap genom sitt jobb i cykelbutik.  

Notera att det kommer betalningen sker i förhand och inte efter lägret.

För att komma till anmälan så klickar du här.

2017-01-27 16:20.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.