Maria S

Nä nu vill jag börja simma också

Inspirerad av Ulrika här på Funbeat. Nu vill jag lära mig Crawl. Oförlåtligt att lura i mig såna dumheter. ;-)

För det första, jag har aldrig någonsin ens testat crawl. Ingen aning om vart jag ska börja. Vad är början på simrörelsen. Var möts händerna, fram eller bak? Jaja, det förstår jag också att det inte är bak i alla fall. Haha. Men nästan den nivån alltså. Och så resten av kroppen, hur ska den komma med i rörelsen, andas bör jag väl också. Sedan behöver jag väl köpa simglasögon till råga på allt. ;-)

För det andra så är jag superkänslig mot kloret i badhusen. Eller ja, jag är känslig mot allt överallt verkar det som, och det blir sju resor värre när jag simmar i klor. 

För det tredje hinner jag som inte riktigt få kroppen återhämtad efter all annan rolig träning som jag vill göra. Mycket hinner jag inte träna alls. Definitivt inte i den utsträckning jag skulle vilja. 

Ändå skulle det vara så roligt att kunna träna simning som komplement till all annan träning. Som det ser ut nu så håller jag på att bryta ihop i tårar efter mindre än en längd i bassängen, när jag ska simma vanligt klassisk bröstsim. Så långtråkigt tycker jag att det är. Det skulle ju lite fartig crawl-träning kunna råda bot på. 

2017-01-19 16:00.


Kommentarer till blogginlägget


Underbart!! Vill gärna smitta dig ännu mer genom att tipsa om Josefin Lillhages instruktionsfilmer på U-tube. ;-) En kurs är heller aldrig fel. Angående material så köpte jag en badmössa och glasögon för blygsam penning. Hoppas att du provar!
2017-01-19Ja Ulrika, vi får väl se om det inte kan bli ett försök så småningom. Har ju funderat på det länge i omgångar, nu vaknade ju idén till liv igen. :-)
2017-01-20