Ulf Domanders

Marathonresenärens årsrapport 2016

Ytterligare ett år kan sammanfattas. Ett år av träningar, tävlingar,lite skador och nya erfarenheter. Små bäckar av upplevelser som tillsammans, när man tittar tillbaka bildar en gigantisk upplevelse. Vad är upplevelse? Svårt att förstå under dagarna som upplevelserna pågår, alla de händelser i form av förlorad motivation, återvunnen motivation. glädje vid målgångar och svett under loppen faktiskt bygger upp till något minnesvärt när man sammanfattar året. 

Det borde faktiskt alla göra. Då märker ni att det har flutit lite vatten under broarna. 

Mitt 2016 började i moll och slutade i motvationstorka. Däremellan befann jag mig motiverad, fokuserad och träningsglad. Dessutom med några mål att uppfylla.

Målen som skulle uppfyllas var framförallt; sub40, sub3, sub5 och sub8, subbarnas år, även om målet bara uppfylldes för hälften av subbarna så närmar jag mig de andra magiska målen. 

I vilket fall sammanfattas träningsåret här: Marathonresenärens årsrapport 2017

Nu ligger ett nytt år framför, ett år med nya utmaningar, framförallt i Ironman Kalmar och ett nytt försök på sub5 i Vansbro Triathlon. Förutom dessa huvudmål ligger en extremklassiker där klassikern ska avverkas inom ett dygn. 

Det blir nog ett bra år 2017 med.

Nedan lite bilder från 2016

Löpning upp till Galdhopiggen var en spännande och krävande tur under semestern 

Vätternrundan toppade året där vi nådde målet att gå under 8 timmar

Forsbackarännet en enorm upplevelse efter Gavlån

2017-01-11 20:45.


Kommentarer till blogginlägget