Martin Edofsson

Martins summering av 2016

Så var det nytt år och och dags för lite tillbakablick...

2016 var fantastikskt!!

Året har varit fullt av roliga aktiviteter från januari och hela vägen in i december. Det som utmärker är att det varit tillsammans med vänner och min fantastiska Mia.

Team Kungälv Triathlon och KUL har utvecklats och ger massa energi. Det har gett nytt fokus och glädje i både tri-träningen och löpningen. Det finns nu hela tiden många av er kompisar som hela tiden drar med roliga träningar och utmaningar. Alltid någon där som är steget före att hänga på och som utmanar. Nya fantastiska vänner dyker upp och bjuder på sig själva. 

Jag har under 2016 tränat och tävlat fantastiska 368 timmar.

Det är med råge personbästa som jag är otroligt nöjd med. Ett axplock av allt roligt:

Sandsjöbacka Winter Trail 44k (PB)Ultra Intervall Challange 8x10k på 24hSpin of Hope 12hTeam Kungälv Triathlon träningsläger i JönköpingTeam Kungälv Triathlon duathlon och tri-träningarUltra Trail Camp SpainGöteborgsvarvet (PB)Borås Triathlon 1/2 IMSM Vansbro Triathlon 1/2 IMIronman KalmarOrust Tvärs TrailSUM Trail 50kValencia Marathon (PB)

Under året har framför allt löpningen utvecklats och är nu minst lika stark som cykeln. Jag har en mycket tydligare jämnhet i tri-tävlingarna vilket är inspirerande. 

På F&S har jag och Mia haft förmånen att instruera F&S Giro4 samt vara med och utveckla konceptet tillammans med Mattias Reck samt från F&S Göteborg Torbjörn, Roger och Lars. GRYMT bra träning och otroligt berikande att köra. 

TACK Mia och alla ni som gör detta möjligt. 

2017-01-03 19:30.


Kommentarer till blogginlägget


😘😘😘 Allt är roligt tillsammans med dej!!
2017-01-03