Fröken Johansson

Maraträning

har tränat utifrån 5 timmars programmet i 3 veckor nu. Det har gått bra att följa schemat vilket jag trodde skulle vara en stor utmaning. Men istället har det blivit en skön rutin som har visat för mig att det inte är omöjligt för mig att kanske nå 42,2 km och klara Stockholm maraton.

Under tjejmilen 2016 när jag hämtade min numerlapp och anmälde mig till 2017 tjejmil, blev det även så att jag anmälde mig till Stockholm maran, helt bara för att mamma skulle springa sitt 10 och hon har länge uttryckt en önskan om att det skulle vara kul att få runt mig där. Så varför inte, pratade lite med personerna där från Stockholm maraton och dem lät positiva på det klarar du när ja beskrev hur träning och tävling sett ut hittills.

Nu är jag i full gång och känner mig redan redo och taggad, men så klart nervös. Och hoppas och önskar att mamma kan med, men vi får se. Ska klara maran iaf ingen fråga om saken. Både för min egen skulle och för att göra mamma stolt :) (vilket är den stora motivationen)

Nu är första delmålet att se om jag kan klara en mara på 6 timmar i Karlstad i slutet av Januari.

2017-01-03 15:23.


Kommentarer till blogginlägget


Jag tror stenhårt på att du klarar maran, sen om jag springer med dig eller inte är en annan sak. VI får se om, jag är redo :-)
2017-01-03