FunBeat Tipsar

Cykelresa på Gran Canaria, 1-9 Feb 2017

En träningsresa utöver det vanliga! Starta säsongen tillsammans med Aktivitus på bästa tänkbara sätt, med en stabil grund och ett tydligt upplägg i din träning. Detta är träningsresan som kommer göra dig snabb under 2017!

Resan riktar sig först och främst till dig som är van vid racercykel och tränar cykel kontinuerligt. I träningsveckan ingår styrd träning och föreläsning i prestation /uthållighet och kost.

Träningen är och kommer att vara upplagd med tydliga övningar för att jobba med aeroba och anaeroba processer, och med utrymme för individuella anpassningar. Därtill också lagövningar samt teknikövningar, 

Träningen kommer ledas av tränare både på cykel och Fystränare /Sportchef med bil. Utöver detta kommer man att göra fälttester med laktatmätningar för att säkerställa samt få kvitton på din intensitet/prestation. 

Med andra ord kommer veckan se väldigt lik ut vad ett proffslag gör under en träningsvecka. 

Huvudledare för lägret är Aktivitus cykeltränare och testledare Martin Söderholm som tillsammans med andra coacher från Aktivitus ser till att du får en träningsvecka i toppklass.

Din bästa cykelupplevelse ligger framför dig! 

Mer information om resan hittar du här.

2016-11-30 11:11.


Kommentarer till blogginlägget


radtrikot ← fahrradtrikot finden Sie bei Bike-Discount in allen Varianten und von vielen Herstellern zu besten Preisen.
http://www.radtrikotkaufen.de/
2017-01-10


Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.