FunBeat Tipsar

Träning, kost och livsstil i fokus på Allt för Hälsan

Den 25 november öppnar årets största hälso- och livsstilsmässa Allt för Hälsan som tillsammans med Fitnessfestivalen och Acadermia bjuder på tre dagar späckade med aktiviteter inom träning, hälsa och skönhet. 

I år satsar Allt för Hälsan extra mycket på träningsaktiviteter i det nystartade Aktivitetslabbet där besökarna får träna med bland andra Paolo Roberto, Sofia ”PT-Fia”Sjöström Ståhl och Matthew Griffiths.

Det är premiär för Aktivitetslabbet där alla kan prova på att träna oavsett om du är en familj, ett par eller vill träna ensam. Här kommer välkända träningsprofiler som Paolo Roberto, Sofia PT-Fia Sjöström Ståhl och Betty Wassenius att hålla prova-på-pass. Hela familjen kan prova-på-träna tillsammans med Terese Alvén. För de som vill träna tillsammans finns parträning tillsammans med Daniel Flefil (Gladiatorerna) och Malin Jansson eller varför inte prova på 3D funktionell träning med Matthew Griffiths. 

Författarsamtal och liveinspelningar av kända poddar 

På scenen Pratbubblan blir det författarintervjuer och liveinspelningar av kända poddar. Några av våra gäster som kommer och pratar böcker är Anders Hansen (boken Hjärnstark) Carolina Klüft (boken Livet är en sjukamp), Sanna Bråding (med sin självbiografi För mycket av allt) samt livsstilsforskaren Mai-Lis Hellenius och professor Carl-Johan Sundberg från Karolinska Institutet. Vid sidan om alla boksamtal kommer flera podcastinspelningar att ske från scenen. Här kommer Träningspodden med Lovisa Lofsan Sandström, Cancerpodden med Anna Benson och Pamela Andersson Alselind samt Ångestpodden att sända live under helgen. 

Yogaområdet 

På Yogascenen är det föreläsningar inom yoga, meditation, stresshantering och andning och i den öppna Yogastudion kan besökarna prova på yoga i alla dess former. Kost och mat  På Energiscenen pratas det mat, kost, inspiration och det bjuds både på provsmakningar och de senaste koströnen från några av branschens stora profiler som Fredrik Paulún, Ulrika Davidsson, Jonas Lundgren och Kristina Andersson 

För mer information besök www.alltforhalsan.se

2016-11-23 10:24.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.