FunBeat Tipsar

​Ray X10 från M Tiger Sports - löparnas nya favoritlampa?

Ray X10 är ett riktigt prisvärt pannlampa för dig som vill ha bra ljus till många olika användningsområden, men inte vill betala en förmögenhet. Ray-X-10 täcker mer än väl de flestas behov. 

Den lätta och smidiga lampan har ett integrerat, uppladdningsbart batteri som sitter integrerat i huvudselen. Lampan väger bara 285 gram (inkl. batteri) och den lyser med hela 700 lumen på max effekt. 

Den är dessutom steglöst dimbar på båda dioderna, vilket gör att du lätt kan dimma ner för att spara batteri, eller om du inte behöver gå på full effekt.

Ljusflödet kommer från två st Cree XPG-dioder. Den ena linsen har en bred spridning och den andra linsen ger en smalare ljuskägla med längre räckvidd. Detta skapar ett behagligt och mycket användbart ljus för all typ av löpning i terräng, orientering, multisport, XC-skidåkning, paddling, eller för dig som vill ha en rejäl lampa på promenaden.

Lampan laddas i eluttag 230V eller med USB-laddning (kabel medföljer). Batteriet är ett Gummikapslat Li-Ion-batteri från Samsung - 4,2V / 5,6 Ah och det har 120 min brinntid på max effekt.

Mer information om lampan hittar du här

2016-11-15 13:20.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.