linda bengtsson

Kullamannen 5november 2016

Ja dåvar det dags igen.

Hade såvitt kommit igång med terränglöpning efter Sparathlon har tatt det lugnt o mysjoggat runt på blåstigarna runt Oslobackarna o även skidbacken har  jag fått lära känna i regn o skur. Men det gjorde inget efter Sparta har jag längtat till skogsturernaobort från trafiken.

Hade ju nattvakter onsdagen och torsdagen och åkte direkt på bussen efter nattvakt gick sådär o sova o åt inget på en god stund en helt jättebra vanlig uppladdning vill säga. Var inte alls sugen på och springa och det skulle regna och det hade regnat och Martin lillebror och Jörgen skulle springa ett varv 24 km vad höll jag på med dej skulle ju även behöva vänta på mej oh kunde inte riktigt bestämma mej. Men landade hemma och åt massa god paj både till huvudrätt o efterrätt sjukt gott jag laddade och så även Martin och Tomas. 

Gick o la mig o hann knappt blunda förrän kl ringde på 0455 en lördag upp käka o iväg och ännu engång kom tankarna vad håller jag på med e detta kul o ge sig iväg från familjen för o springa ett lopp som jag kom på nu har sprungit 2 gr tidigare. Det var mörkt men jag hittade och de var facklor o de var ljus o lättklädda löpare som sprang omkring och försökte hålla värmen de va kallt. Fann min nrlapp o funderade ännu en gång ska jag bara ta ett varv eller men prata men en tjej hon skulle prova komma runt jag körde på. Hade me lite grejer i depån vaniljbulle o kanelbulle o vinbärssaft o lite gels sen Sparta. Träffade Sofia som såg riktigt stark ut jag ställde mig längst bak jag o sen gick starten förbi kullamannen riddaren i iväg o upp tog de super lungt o träffade Susy från TEC oph Remi från somras o Artic Ultra vi snackade en god del men sen äsch redan toabesök o ut i buskarna. Alltid komma ihåg toaopapper nice =)=) o sen bestämde jag mig jag får göra nåt av de här o började sätta lite mer fart de gick o hann ikapp några tills de hala stenarna vid havet de här kom jag ihåg o va svårt de va o hålla sig på benen hade mina inov8 o folk skuttade förbi mig o sen va de upp o sen helt ned till repet o klättringen upp upp de hade ordnat det lite bättre i år nästan inga stenar kom i rullning men fortf farligt. Upp o sen ned o upp hela tiden fram till Kullafyren de regnade inte ännu jag vill skynda mig så jag hann innan regnet fick lite havremjölk nice såg ingen ko jag skulle hoppa över. 

Vid första varbet tog de en del tid fick lite sportdryck i flaskan o la sen min jacka i västen jag hade som vanligt för mycket på mej o hittade inte riktigt i min plastpåse till dropbags de måste jag börja bli bätte på. Jag sprang nu mer o även i backarna jag hade fått upp flås o flyt sprang om några o sen stenarna aj slog i knäet men det verkade som att de höll upp upp o sen ned men inte till klättringen tydligen utan mer springvänligare områden nice. Nu var det kul o de var kul o få upp lite flyt sprang fröbi folk uppför o blev omsprungen nedför tom några tjejer kom jag ikapp hade ingen aning hur många de va framför mej jag var tom svettig brukar ju aldrig flåsa skulle det hålla fick tom fylla på vätska uppe vid fyren. Hade bra grepp i skorna o många sa härligt bra jobbat när jag sprang förbi de va stöttande och jag var stöttande med många som var ute o krigade

Varvning ja va kul Martin o jörgen o tomas stod o hejade vad kul såg Sofia glida ivägen bra bit framför. Snabbare varvning denna gång tänkte salt salt o drack lite o iväg. Kunde fortf springa i uppförsbackarna men de kändes som att de gick lite långsammare nu var det mycket glesare med löpare o ännu en gång ned mot stenarna gick lite bättre o kom ifatt Sofia som inte mådde så bra hade ingen Panodil till hennes sprang vidare o kände flåset var på gränsen nu men jag tog mig fram o upp o fick i mig mina jordnötter o sen ja de började regna men de gjorde inget de va lite blötare o något halare men de gick och i en av de sista hagarna ser jag en blond tofs längre fram och en sida säger og no nu kommer jag o pressa mig ännu mer henne vill jag om o jag pressade ännu en gång o kom närmare men sen försvann hon o jag pressade och sen såg jag henne och sprang förbi henne i en avde sista uppförbackarna hon såg trött ut jag sa hej hon med. Sen sprang jag på o kände mig ganska säker till jag hör någon flåsa mig i nacken o kommer snabbt jag tror att det är en kille o håller mig framför o sen de sista 500 m vänder jag mig om flera gånger de va den blonda tofsen oh no jag pressade ännu mer kä'nde att det var på gränsen till vad jag orkade släpp då släpp tänkte jag men hon höll sig o de va jättejobbigt o sen va de sistya asfalten jag sprang  o kände äntligen hon släppte. De va jobbiga sista 100 in till målet. JAA o där var fina Martin väntade =) jag klarade vilken plats ingen aning jo jag blev 2 :A ja. tiden 7:59:59 tre sekunder innan 3 . De va himla kul lopp tiden flög iväg de va därför jag ställde upp.

Lite dricka och lite rolig prisutdelningen o sen hem o massa god mat 

Livet e härligt =)

2016-11-09 17:28.


Kommentarer till blogginlägget


Bra jobbat! :)
2016-11-09tack =)
2016-11-10