FunBeat Tipsar

Välkommen till Horror Night 2016 den 4:e nov kl. 18.00

Team Nordic Trail arrangerar halloweenlöpning för alla och genomför en löpning på reflexbana i Lill-Janskogen. Du väljer att springa 5km eller 10km. Det finns ingen tidtagning och man väntar in alla! Arrangörerna bjuder på lite godis och dryck och vid samlingsplatsen "dundrar man" musik och har trevligt!

Nytt för i år – Spring för välgörenhet!

Nytt för i år är att det kostar 50 kr att springa, och summan går oavkortat till välgörenhet. Pengarna går till kampen mot bröstcancer! Genom åren har hundratals löpare sprungit Horror Night och arrangörerna tycker att det har varit fantastiskt att arrangera. Nu känner de att det vore underbart att även göra en liten insats!

Utklädnad

Sedan starten av Horror Night har många engagerat sig enormt i utklädnad. Det är inte obligatoriskt att klä ut sig, men det är såklart väldigt roligt att människor satsar. Bäst utklädd varje år vinner förstås pris efter omröstning på hemsidan! 

Vinn pris för bäst utklädnad 

När du kommer till samlingsplatsen i år finns 2 personer som ansvarar för att fotografera er utklädda. Eftersom det blir fler och fler löpare för varje år kommer man enbart att ha tid att fotografera de verkligt läskiga och genomarbetade bidragen! Det innebär alltså inte att man har tid att fotografera alla som vill (som tidigare år) utan att man enbart fotograferar de ca 20 bästa bidragen. Vill man fotograferas är man på plats absolut senast 18.00. 

Utlottningspriser och pris till bästa utklädnad 

Bäst utklädd vinner:

  • En Petzl Nao pannlampa värde 1500 kr
  • Salomon löparskor värde 1000 kr
  • Presentkort på Team Nordic Trail´s löparresor på 500 kr
  • Team Nordic Trail buff, mössa och träningströja värde 700 kr. 
  • Totalt värde ca 4000 kr! 

Arrangörerna har även utlottning på prylar till alla deltagare som dyker upp! 

Reflexbanan 

Du väljer att springa mellan två banor på 5km eller 10km. Med pannlampa följer du reflexer som är uppsatta med jämna mellanrum. Banorna är enormt genomarbetade och garanterat en av Stockholms snällaste reflexslingor. Perfekt för dig som aldrig testat tidigare! 

5:an är en bra instegsbana och 10:an är mer kuperad. Ingen tidtagning. 

Arrangörerna har lånelampor på plats men enbart ett fåtal, så de rekommenderar dig att låna lampa till eventet om du inte har en egen. 

Längst med banan möts du av överraskningar du inte förväntar dig! 

Man vet aldrig vad man möts av längst med Horror Night bana, och man vet aldrig om medlöparen är utklädd till en vålnad, eller i själva verket…..

Erbjudande

Alla är varmt välkomna till Horror Night, såväl Team Nordic Trail medlemmar som nya nyfikna. Du som aldrig har tränat med Team Nordic Trail sedan innan är självklart också varmt välkommen. Läs mer här

Program 

När: Fredagen 4:e november. Kl 18.00 börjar man fotografera och mingla. Start på loppet 18.30 

Prisutdelning och utlottning senast kl 20.00.

Plats: Fiskartorpsvägen 25-30, precis bakom Östersmalms IP. Omklädningsrum och duschar finns på Östermalms IP. Du kan lämna ombyteskläder på egen risk i Team Nordic Trails tält på plats. Arrangörerna ansvarar inte för väskor eller värdesaker. 

Pris: 50 kr som går till välgörenhet.Arrangörerna bjuder på dryck och godis. Begränsat antal platser! 

Utlottning och pris: Prick kl 20.00 kör man utlottning bland alla deltagare. Obs! Du kan bara vinna om du är kvar på plats!

ANMÄL DIG HÄR

2016-10-20 15:15.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.