Ulf Domanders

Å-Simmet i Voxnan 2016, en semesterutmaning

Då är det snart återigen dags att simma den 6.3km långa sträckan mellan Edsbyn och Ovanåker. En semesterutmaning utöver det vanliga!

Det härliga med Å-simmet i Voxnan är att sträckan är aningen mer utmanande än Vansbro-simmet, närmare bestämt drygt dubbelt så lång, vilket dock inte bör avskräcka någon eftersom det faktiskt är nedströms hela vägen och älven arbetar till vår fördel :-)

Är du intresserad av att deltaga? Då hittar du mer information på http://simmavoxnan.se eller på loppets Facebook-sida https://www.facebook.com/SimmaVoxnan/.denna länk finner du även skildringar från de två tidigare åren som Å-Simmet har funnits.

Bara att anmäla er vilket ni gör via detta formulär Anmälan Å-Simmet i Voxnan

Se även filmen från 2015 års Å-Simmet i Voxnan som givetvis gick av stapeln i strålande väder.

Inget att tveka på med andra ord, planera in en trevlig dag i Hälsingland. Nytt för i år är att vi även anordnar en "After Swim" bankett. Mer info om det senare.

Behöver ni övernattning i samband med Å-Simmet? Vi föreslår att ni övernattar på Vandrarhemmet i Ovanåker med gångavstånd från målgången. Mer information finner ni på https://sites.google.com/site/stfvandrarhemedsbyn/

Vilket datum är Å-simmet?

Starten på Å-simmet 2016 går onsdagen den 20:e juli kl. 12

Vägbeskrivning Från Bollnäs: Följ väg 301 mot Edsbyn fram till Rotebergsv. Sväng höger och följ Rotebergsv i ca. 200meter till parkeringen på höger sida.

Starten: Vi startar vid sommarkafét Kägelholmen som ligger just bredvid väg 301 om man passerar Edsbyn i riktning från Bollnäs. Här finns möjlighet att parkera bilen samt att skjuts tillbaka till bilen efter avslutad simning ordnas.

Nedan en översikt av bansträckningen för Å-simmet

2016-07-09 10:19.


Kommentarer till blogginlägget