FunBeat Tipsar

TjurRuset 2016 går i Flottsbro

Kuta TjurRuset, årets tuffaste terränglopp. Om du törs! I år går TjurRuset av stapeln lördagen den 1 oktober och söndagen den 2 oktober. Lördagens lopp är redan fulltecknat, men söndagens lopp är fortfarande öppet.

TjurRuset är årets roligaste, tuffaste, blötaste och garanterat skitigaste terränglopp. Här sätts din styrka, uthållighet och vilja på prov. Under cirka tio kilometer får du erövra de brantaste backarna, lerigaste sankmarkerna och blötaste träsken. 

TjurRuset genomförs varje år på ett nytt brutalt område i Storstockholm. 2015 avgjordes TjurRuset på Norra Djurgården. I år är tävlingen förlagd till Flottsbro. Förutom djupa skogar, massor med lera och djupa vatten finns i Flottsbro också Stockholms högsta och längsta slalombacke.

Det finns med andra ord stor anledning att sätta igång med backträningen redan nu. Korta backar, långa backar, branta backar, sega backar.

Mer info om TjurRuset hittar du här.

Lycka till!

2016-07-01 17:01.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.