Marie-Louise Karlander

Från Lofoten/Norge till Jönköping inom 8 dagar

Sitter nu på tåget upp mot Narvik för att cykla världens nordligaste cykellopp lvg Lofoten Insomnia 27 mil. Väderprognosen ser lovande ut. Sol, vindläget verkar väldigt osäkert, räknar med ändring i vindriktning under loppet. Hoppas det inte är motvind hela loppet som går från A eller rättare sagt Å!! till B , Lödingen. Ingen runda alltså. Det är inga 15000 cyklister här inte som på Vättern, sist jag tittade var det drygt 200. 

Många av mina funbeatvänner tycker jag bor högt upp i Sverige men ni ska veta jag är inte framme förrän efter 18:00 i kväll, resan startade kl 9.

Målet med loppet är inte så pretentiöst, tänkt njuta av vyerna, inga Sub xx tider, det är ett vackert långpass på cykel. Egentligen borde jag väl ta en 30 min löp då jag kommer fram, men det blir det inte. Jag är mest nervös för all logistik. Första tåget gick, inga sura miner, cykelväskan fick plats i ett bagagerum. SJ tar sig. Sover i Narvik, buss imorgon till Lödinge, hämtar ut nrlapp och lastar om cykel för transport till start. Buss, avsedd för loppet till start avgår 17:00. Starten går 00:00, för det exotiska med midnattssol!! För mig som är född i Kiruna, vuxit upp i Boden, tycker inte det är så märkvärdigt att man måste tävla på natten. Nåväl, allt för att locka deltagare. Jag måste faktiskt vara i mål så jag hinner med bussen till Narvik. Det går inte många bussar däruppe. Ska väl inte vara några problem har 17 timmar på mig.

Nästa torsdag börjar resan mot Jönköping, 110 mil söderut.  Kommer nog tycka Sverige är kolossalt avlångt. Då är det triathlon och 70.3 som väntar. Längtar och bävar. Från början hade jag som mål att gå under 6 timmar, vilket är rimligt men med de höftproblem jag har/haft är jag väldigt osäker om jag ens får min finishermedalj. Nu vet jag att det är inte så farligt för framtiden att springa med smärtan men det gör så ont. Hoppas på underverk att det löst sig till den 10 juli. Tänkte i alla fall simma under 40 min och cykla under 3 timmar. Då har jag 2:20 på mig för halvmaran. Har ett pers från i fjol på 1:58 på halvmaran. Det var en bra tid för en skölpaddslöpare som jag. Mest av allt vill jag göra mig själv rättvisa. Placering bryr jag mig inte om, kan inte påverka mina medtävlande.

Vi får se hur det går..

Träna, vila och ät, njut och ha hälsan mina funbeatvänner 

Marie-Louise

2016-06-30 09:08.


Kommentarer till blogginlägget


Ha en riktigt bra helg så ses vi i Jönköping! (JA Sverige är avlångt. Helgen efter ska jag till Gällivare. Men då tar jag flyget...) Lycka till med cyklingen :)
2016-06-30Du får toppkvalitet Pass, ID-kort, körkort, diplom

Köp bästa kvalitet Real och Novelty pass, ID-kort, visum, körkort, stämplar, födelsebevis, diplom, tillstånd för alla länder
Försöker du ändra din nationalitet? behöver du arbetsdokument? vill du resa? behöver du papper kan inte du? Om ja, då är du på rätt plats vid rätt tidpunkt
Vi är en oberoende grupp av specialiserade IT-personal och databastekniker som är specialiserade på produktion av kvalitetsdokument såsom pass, körkort, ID-kort, stämplar, visum, diplom av mycket hög kvalitet och andra produkter
för alla länder: USA, Australien, Storbritannien, Belgien, Brasilien, Kanada, Italien, Finland, Frankrike, Tyskland, Israel, Mexiko, Nederländerna, Sydafrika, Spanien, Schweiz,. Denna lista är inte fullständig.
För att få ytterligare information och lägger ordern bara att kontakta oss på något av nedanstående informationKontakta oss på

Kontakta e-post :::::::::::::::::: [eddiemvaught@gmail.com]

Allmänt stöd :::::::::::::::::: [eddiemvaught@gmail.com]

Telefonnummer :::::::::::::::::: +1 (410) 709-8104

Skype ID :::::::::::::::::: universalpapers
2016-08-16