Maria S

Jobbar på uppstart igen

Vecka 20 är ännu en vecka som jag försökt komma igång med träningen. Det är väl med lite blandat resultat. Behöver ju hitta nya rutiner, för alla som känner mig vet ju att jag bara får till träningen om jag har rutiner för det. Och om jag har rutiner för allt annat runt omkring som annars inkräktar. Och om inget oförutsett inträffar som vänder upp och ner på mina rutiner. Finns lite att jobba på där.

Löpning, 1 pass Spontanpass sent onsdag kväll som gick bättre än förväntat. 

Dojopass, 2 pass Började träningsveckan med säckträning och teknikträning. Detta var första gången jag tränade med säcken, som jag först gjorde översyn på. Plockade ur fyllningen och fettade in den på insidan. Bara det var ju ett brottningspass i sig, men vill så gärna ta hand om den. Blev erbjuden att köpa en mycket fin och bra säck av superbra kvalitet, som kommer leva i evigheter om man bara tar hand om den. Den är jag rädd om.

Hann också med ett andra pass denna vecka. Uppvärmning blev lite grundtekniker och skuggboxning i min egna lilla dojo. Sedan körde jag Paolos säckintervaller. följde upp det med lite Tabata i form av squats, burpees, mountainclimber, omvända plankan och armhävningar. 

Rullskidor, Inget pass Måste hitta rätt på grejerna i huset, och framför allt hitta en bra runda med fin asfalt. Nu är det väl så att jag inte kan åka så långt varje pass om jag ska undvika att...

Läs mer...

2016-05-24 00:00.


Kommentarer till blogginlägget