Caroline Hammaräng

Växjöloppet WNS. Igen.

Det är nog ingen bursit. Liknar mer Stephan Wilsons skada, tycker jag nu. Skit samma. Tänkte fram till igår köra på Ipren för att få det gjort. Jag vill så himla gärna få Växjöloppet 21 km gjort. Nu är det ett helt år till nästa tillfälle. Jag köpte en startplats i mars när det gick upp för mig att jag skulle kunna ta mig runt, på de sämre tiderna men ta mig runt. Och jag hade kanske kört om det inte varit för att jag nu är mer på depression än dystymi. Så "uppladdningen" har knappast varit optimal. Sängläge. Kaffe och banan. Varit hemma denna vecka. Har en telefontid hos läkaren på måndag. Orkar inte redogöra för hur lång tid det tog att få den/få veta att jag hade fått den.

Efter ett samtal med kloka Rickard fattade jag beslutet att inte åka upp. Ringde runt ganska länge. Såklart är det inte många som har tid på en fredagskväll, det förstår jag. Folk har ju liv.

Man ska ta hänsyn till de runt omkring en men hur dåligt ska man behöva må för att alla andra ska skonas? Previa ska kanske göra en arbetsförmågebedömning men jag vet inte riktigt hur den ska användas och jag vet inte hur jag ska orka fram till dess. Någon gång får det väl ändå vara nog. Bara det att jag är för feg.

2016-04-30 11:48.


Kommentarer till blogginlägget


Vilken är skillnade på de båda tillstånden? Bursit och Wilson?
Hoppas du får en ljusning på arbetet snart.
2016-04-30Jag vet inte vad det var han hade.
2016-05-01Drar likheterna från det jag såg på TV. Det är inte rodnat &/lr värmeökat, därför tror jag inte att det är nån bursit. Skitsamma.
2016-05-01