FunBeat Tipsar

Draw the line - Canyon lanserar nya Sender CF

"För att vara den snabbaste måste du vara kreativ". Med denna princip i tanken satte Canyons utvecklingsteam igång att bygga den ultimata downhill-cykeln. 

Från de första experimenten med olika prototyper i 2014 till det slutliga testet med Fabien Barel i Crankworx Festival i Nya Zeeland 2016 satsade utvecklarna all sin kunskap, erfarenhet och passion för att bygga den mest avancerade downhill-cykeln någonsin.

Sender CF kommer fullmatad med en mängd innovativa och prestandahöjande funktioner. Den moderna geometrin kan anpassas för olika terräng och körstilar genom Geo Tune. Med Triple Phase Suspension garanteras precis kontroll och snabb acceleration. Den stabila ramkonstruktionen innebär att du kan köra riktigt stort samtidigt som smarta ramdetaljer ser till så att ingenting ligger och skramlar internt.

Sender CF kommer i tre olika utrustningsnivåer. Med fyra olika storlekar, från S till XL, kan alla hitta sin perfekta cykel oavsett kroppslängd.

2016-04-07 10:38.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.