FunBeat Tipsar

Camelbak - originalet som släcker törsten

Camelbak släcker törsten och hjälper dig hålla rätt vätskebalans oavsett vilken aktivitet du ger dig ut på. Företaget var först med att utveckla ryggsäckar med inbyggda vätskesystem. 

Fördelarna är uppenbara - du har händerna fria och kan bära skönare på ryggen. Framförallt slipper du stanna för vätskepauser. Springer du långt och behöver ett vätskesystem som rymmer mycket vatten men väger lite? Cyklar du och behöver plats för lite extra utrustning? 

Med välutvecklade och genomtänkta detaljer finns det en Camelbak för alla behov. Och är det inte läge för ryggsäck som till exempel på gymmet så har Camelbak smarta BPA-fria flaskor. 

Camelbak tar sitt ansvar för miljön, alla produkter är tillverkade av noggrant utvalda material som är snälla mot både miljö och människa.

M.U.L.E NV - törstsläckare i kombination med rymlig ryggsäck

Camelbaks ikoniska M.U.L.E är en perfekt balans mellan vanlig ryggsäck och vätskesystem. Passar cykling i all form av terräng, långa eller kort distanser i alla väder. Vätskebehållaren rymmer tre liter. Utrymme för extra kläder och annan utrustning samt verktyg, extraslang och pump. Grym komfort, sitter följsamt oavsett packning. Ryggplattan är designad för att hålla packningen borta från ryggen för bästa ventilation. Magnet som håller drickslangen på plats så du kan dricka utan att ta ögonen från vägen. Bred öppning på vätskeblåsan underlättar rengöring. Integrerat regnskydd. Total volym: 12l + 3l vätskeblåsa. Vikt: 840 g. Pris ca 1.400 kr.

Hydrobak - slimmad lättviktare

Ett minimalistiskt vätskesystem i en superlätt och slimmad ryggsäck. Utmärkt för snabba eller långa turer där fokus är att trampa på utan att behöva stanna för vätskepauser. Passformen är tight och följsam för bästa rörlighet och minimal fartpåverkan. Utrustad med reflexer för din säkerhet i trafiken. Liten ficka fram som rymmer viktiga småsaker som telefon och nycklar. Tillverkad i lätt mesh för lägsta vikt. Vätskeblåsan rymmer 1,5 liter. Vikt: 295 g. Pris ca 550 kr. 

Rouge - perfekt för cykeläventyret

En optimal ryggsäck när cykeläventyret sträcker sig bortom asfalten. Gott om plats för extra kläder, reservdelar, verktyg, mat, telefon och annat. Passar för långa turer på mountainbike i terräng där du måste vara förberedd på det oväntade. Sitter tight och följsamt mot kroppen för bästa komfort. Material i lätt och ventilerande mesh. Reflexer för ökad trafiksäkerhet. Vätskebehållaren rymmer två liter och öppnas och stängs enkelt med quick link-systemet. Total volym: 3l + 2l vätskeblåsa. Vikt: 260 gram. Pris ca 800 kr.

Dart - löparnas favorit

Med låg vikt, enkel design och maximal komfort är Dart en favorit bland löparna. Vätskeblåsan rymmer 1,5 liter, utöver det får du plats med ett extraplagg, telefon, plånbok och några energibars. Den nyutvecklade selen ger suverän komfort och håller ryggsäcken på plats. Sitter tight och följsamt mot kroppen för att förhindra att den kränger. Tillverkad i lättviktsmaterial med minimalistisk design för att undvika onödig vikt. Utrustad med reflexer för ökad trafiksäkerhet när du känner för att ge dig ut i mörkret. Enkelt att öppna och stänga vätskeblåsan för smidig påfyllning. Total volym: 3l + 1,5l vätskeblåsa. Total vikt: 230 g. Pris ca 700 kr.

Octane XCT - superlätt för alla äventyr

Favorit som passar alla äventyr där du behöver ta dig fram snabbt och smidigt med minimal vikt. Med tre liter i vätskebehållaren kan du komma långt utan att behöva stanna för vätskepåfyllning. Stort fack med plats för extra kläder och övrig utrustning. Enkel åtkomst till utrustning genom en dragkedja mitt fram. Ren design med så lite material som möjligt för att hålla lägsta vikt. Utrustad med visselpipa för nödsituationer samt reflexer för ökad trafiksäkerhet. Total volym 3,5l + 3l vätskeblåsa. Vikt: 320 g. Pris ca 900 kr.

Marathoner - släcker törsten under långpasset

Som namnet antyder är denna säck speciellt utvecklad för långdistanslöpare med utrymme för endast det nödvändiga. Blåsan rymmer två liter, minst två timmars löpning utan stopp går fint. Slimmad och lätt med grym komfort. Materialet i mesh ventilerar och håller vikten nere. Sitter tight och följsamt mot kroppen för att undvika att den kränger under löpning. Svettsäker ficka för telefon. Justerbart bärsystem. Enkelt med utvändig påfyllningsmöjlighet. Vikt: 310 g. Pris ca 1.000 kr.

2016-04-01 16:14.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.