FunBeat Tipsar

Följ alla deltagare med appen Vasaloppet vinter 2016

Appen "Vasaloppet vinter 2016" är det bästa sättet att följa deltagare i spåret. Den hjälper dig också att hitta till alla viktiga platser som berör loppet - användbar både för dig som åker ett lopp, är påhejande medföljare eller vill hänga med från soffan. Appen finns gratis att ladda ner på App Store och Google Play.

I appen kan du köpa bevakningar av alla deltagare i våra lopp, följa dem i spåret och få liverapporter från varje kontroll. I den helt nya bevakningsvyn ser du också banans kupering och vad deltagaren har framför sig på vägen mot mål. En nyhet mot tidigare versioner är kartan som hjälper dig som är på plats i Dalarna att hitta till platser relaterade till loppen och se viktiga trafikhänvisningar. Du kan också följa arrangemangets program och ta del av de senaste nyheterna för dagen. 

Utgå från loppet du ska följa och hitta personer genom att söka på namn eller klubb. Köper du minst två bevakningar i samma lopp kan du dessutom jämföra deras tider vid alla officiella passeringar och i mål. Antalet bevakningar är obegränsade och kostar 10 kronor per deltagare och lopp. 

Appen skickar sedan automatiskt ut passertider från alla officiella kontroller som passeras och du får också en uppskattad tid för när deltagaren beräknas komma till nästa kontroll och i mål. Tiden baseras på genomsnittshastigheten men tar inte hänsyn till väderförhållandena eller några andra eventuellt påverkande faktorer.

2016-02-26 09:35.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.