FunBeat Tipsar

Så tränar du för att se bra ut naken

För att bygga en vältränad kropp räcker det inte att bara träna vad du ser i badrumsspegeln, såvida du verkligen inte vet vad du ska titta efter. Fundera över din träning – kommer den verkligen föra dig till de mål du har?

När jag för många år sedan för första gången klev in i ett gym så var min målsättning enkel: Jag ville se bra ut! 

Efter en högst amatörmässig analys bestående av att jämföra omslagsmodeller från träningsmagasin med vad jag såg i spegeln, konstaterade jag att ”Jag saknar bröst, biceps och magrutor!”. 

Observera att jag vid tillfället var en tanig, nybliven tonåring som i själva verket skulle må bra av mer än lovligt många kilo kött över hela kroppen.  Men om det fanns några muskler på baksidan av kroppen, och om det ens gick att styrketräna benen utan att förstöra knäna, var gåtor jag inte hade svar på. 

Följdaktligen gick jag lös på en rutin bestående av ostrukturerat bänkpressande, curlande och dragande i cable-crossen, och ett par månader senare kunde jag konstatera att bortsett från en marginellt större biceps hade min kropp knappt förändrats alls.

Forts....

Klicka här för att läsa fortsättningen på Daniels artikel

2016-02-10 16:09.


Kommentarer till blogginlägget


Hej! Tack för bra tips! Jag undrar om du har varianter på "pass A och pass B" man kan göra hemma? Alltså utan tillgång till maskiner, mer med egen kroppsvikt, hantlar etc. Tränar en hel del, men inte på gym. Tack på förhand!
2016-02-16fett bra tips asså jag kommer verkligen göra det här xD :P
2016-02-22


Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.