Viktor Johansson

Umara Sports Club - Vasaloppet 2017

Motivationen flög upp till skyarna efter lördagens årsmöte med Umara Sports Club. Mycket gjordes och jag ska inte berätta nåt än. Däremot måste jag säga att det är en ära att få vara med och diskutera klubbens målsättning och vision. Och man blir inte mindre motiverad när Tommy och Simon berättar om de flera nyheterna som är på gång. Jag får inte skvallra om något än, men jag vill att ni håller ögonen öppna i fortsättningen. 

Vad är Umara Sports Club? Det är en rikstäckande idrottsförening med ett stort mervärde för dig som medlem. Klubben är ansluten till friidrottsförbundet, triathlonförbundet, skidförbundet, orienteringsförbundet och cykelförbundet. Det är helt gratis att vara medlem i föreningen och kommer alltid vara det. Det är en förening helt ämnad åt att hjälpa dig med din motivation och prestation. Medlemskapet gäller tills dess att du själv väljer att gå ur klubben. Du behöver alltså inte förnya det årsvis. 

Vad gör Umara Sports Club så bra för dig?Som konditionsidrottare tränar vi allt som oftast ensamma. Men vi behöver ändå vara anslutna till en RF-ansluten idrottsförening för att kunna tävla utanför motionsklass. 2014 startades Umara Sports Club för att Umaras huvudambassadörer skulle få en kostnadsfri förening att tävla för. Det är just den idén som vi utökat så att klubben även är tillgänglig för dig. Vi erbjuder allt det som en vanlig idrottsförening gör, men gratis. Idag består föreningen av hundratals passionerade idrottare med varierande träningsstatus och målsättning. 90% av våra medlemmar är motionärer som vill bli bättre och de sista 10% är de elitaktiva som hela tiden blir bättre och hjälper dig med tips och råd.

I fredags kom också den nya tävlingsdressen och jag ska vara helt ärlig. Jag är jävligt nöjd!Nu fortsätter satsningen mot Vasaloppet 2017!

http://vasacoachen.nu/

https://www.facebook.com/Vasacoach/

2016-02-09 10:10.


Kommentarer till blogginlägget