Maria S

Brödnöd

Bröd. Det tar tid att baka men vad gör man inte. Vanliga brödet i butiken är verkligen inte gott. Får ont i magen också av köpebröd, varför får jag det? Finns ju ingen logisk förklaring. Varför får jag inte det av brödet man bakar hemma, jag har ju inte uteslutit någonting av det man vanligtvis brukar vara känslig mot?

Min högst okvalificerade gissning är att det tillsätts saker som jag inte klarar av riktigt, för att det ska vara lätt att producera brödet. Det  är i alla fall inte för att det inte ska vara torrt i alla fall för det är det så fort det kommit ur påsen direkt från affären. Nej, lika bra att ge upp det där med köpebröd och baka själv.

Hade tänkt sticka mellan med ett skidpass på Ormberget ikväll men det blir det inget med. Valet var antingen träna och köpa bröd jag inte vill äta. Eller att lägga 2,5 timmar på att baka bröd och hoppa över kvällspasset med träning. 

Tränat har jag ju ändå gjort på lunchen idag, då jag var med på jobbets hälsoutmaning på ett Cardio Cross-pass. Mycket bra träning, så...

Läs mer...

2016-02-01 21:57.


Kommentarer till blogginlägget