Janne Johnsson

Det blir ett lopp.

Det blir Umeå, och det känns för långt att åka för att bara deltaga så försvara pallplatsen är målet.

Har en heldel motiveringar till att åka dit. Aldrig varit där eller så långt norrut, Olympisk är en distans jag gillar och som passar mej och min tänkta träningsmängd. Jodå jag tänker fortsätta röra på mej, en grov uppskattning av veckodoserna: 2 mil löp, 4 mil cykel (MTB) och lite simning. 

Tror jag kan behålla kapaciteten i simningen trots att jag är för bekväm för att ta i och kanske förbättra. Cykling ska jag ju träna och köra GC, borde kunna bli lite snabbare på cykeln fast träningen är i skogen. Löpningen kommer jag att tappa en del framför allt uthållighet men planen är att gå ner 7 kg i vikt och då hjälper det till en del.

Har en anledning till att åka till Umeå, det är också en anledning till att jag tror att jag ska kunna vara i skaplig form. Jag ska testa en formtoppning model annorlunda. Jag tycker att kroppen svarat bra och kommit i en grym form ett par tre veckor efter ett för långt lopp. Oftast är ju det långa loppet målet men i år blir det tvärtom, kör nog Vansbro 3 veckor innan, det kommer jag inte vara tränad för, men ett (kanske kul) experiment.

Gävle ligger där emellan men enda skälet till att starta där är för att vinna och det gör jag inte. Har fått hybris förr så vem vet kan bli en sen anmälan.

Inte många som lägger tävlingar midsommar helgen, men Runn OW (Falun) och Hofors Swimrun tyckte annandag midsommar var en bra dag. Först måste man få permis och sen ska man välja. Vansbro swimrun är ganska säker liksom öppen älv.

2016-02-01 17:06.


Kommentarer till blogginlägget


Kul att få tampas med dig igen!
2016-02-01Japp! Men jag tänker inte cykla om dej😀 (kanske)
2016-02-01Kanske ses i Gävle och Umeå!
2016-02-01Välkommen till Umeå :)
2016-02-02