Maria S

Utför redan v 2

Redan den där andra veckan på året halkade jag efter en timme på mina träningsmål. Även antalet pass var i underkant. Intressant. Har inte ens något att skylla på. Egentligen.

Skidåkning 3 pass

Hade förmodligen blivit mer skidåkning om jag inte varit så lat. Det har varit snorkallt ute, så det var klassisk skidåkning som kunde fungerat i det kärva föret. Bara det att jag fått lite krångel med mina mjuka nybörjarskidor som jag vallat enligt utmärkta vallazoner. Vallan har gått i snön när jag åker, och smetats ut på bakänden av skidorna. Jag har alltså behövt valla om skidorna inför varje pass vilket i min amatörmässiga vallavärld tar över en timme varje gång. Lösningen blir att korta av vallazonen bakåt vart efter jag ser att det fortfarande smetar ut sig. Allt vallande gör att jag inte riktigt hinner åka så ofta och mycket som jag vill. Antalet pass vecka 2 var tillräckligt många, men kunde varit längre i sträcka och tid.

Gym 1 pass

Blev bara ett pass då sambon var sjuk när vi väl skulle pallra oss iväg första gången i veckan. Inget hindrade ju egentligen att jag åkte iväg själv, men det är ju lite så att det är roligare om man är två.

Löpning 2 pass

Ett pass ute med ståldubbade skor, och ett kort pass på löpbandet före funktionella träningen in på träningskontot. Springer gör jag ju bara ute, om det inte är i samband med gympass i övrigt då det får bli löpband till nöds. Det var ju som sagt lite kallt ute den där veckan. Då blir det inte lika lätt till hands att ta sig ut. Det underlättar ju inte heller att mängden klädesplagg som klarar kyla under -20 grader är något begränsad i min garderob, och börjat haverera av rent.... Läs mer...

2016-01-19 08:18.


Kommentarer till blogginlägget