Rickard Dahlgren

#93: Eloge till kämpande människor

Att få löften gå ihop med den övriga vardagen är inte en enkel uppgift. Lyckas man så kan det bli en ny start som kan komma att förändra sitt liv. Lyckas man inte så finns möjligheten att försöka igen. En som verkligen lyckats med bravur att komma igång med sitt löfte är Anna Svensson (sambo)! Sedan hon skrev sitt första inlägg här på Funbeat, har tränat väldigt mycket och med en enorm passion tänkt på vad hon tränat och hur hon har gått till väga för att ta chansen till träning var dag. Det är svårt att efter ha bestämt sig för ett löfte att fortsätta hålla detta. När det dessutom handlar om att berätta för världen om sitt mål så läggs en extra press på individen då den förväntas göra det den har som löfte. Ibland kan det vara bättre att träna först och sedan berätta om utvecklingen. Anna har verkligen börjat bra och hoppas att hon fortsätter så! 

Den andra personen som jag vill ge en eloge till är min bror, Robert Dahlgren, som i början av året valde att lägga om sin träning och kost helt för att matcha sitt nya mål - att helt enkelt bli större muskulöst och starkare. Än så länge håller han sitt schema till punkt och pricka och för mig råder det inga tvivel om att han kommer bli starkare än mig. Vilket jag också hoppas på, då jag är löpare och inte kräver samma muskelmassa som han önskar få. Att äta rätt och bibehålla en balans i vardagslivet är heller inte det en enkelt uppgift och det krävs disciplin och struktur från individen. Robert har börjat väldigt bra och jag ser fram emot att följa hans utveckling!

Den tredje och sista personen är min pappa, Peter Dahlgren, som efter flera, flera år inom träningsbranschen tränar på för fullt. Trots åldern så stretar han på och kämpar på varje träning som om han inte gör något annat. Det är en härlig kämparglöd som finns i denna människan! Bara för att han inte har något tydligt mål med sin träning så innebär inte det att han inte kan fortsätta kämpa - tvärtom så håller han sig i form. Det var väldigt motiverande att vara med honom ute i längdspåret i söndags, åldern har ingen betydelse. En mer motiverande man som pappa är det svårt att få tag på!

2016-01-14 09:32.


Kommentarer till blogginlägget


Ta d rätta, ta......
2016-01-14Ett väldigt fint och motiverande inlägg! Nu kommer det vara mycket lättare att uppfylla målen. Lite press måste man ju ha på sig ;)
2016-01-14Tack för detta Rickard. Detta sporrar mig jättemycket!
2016-01-14