FunBeat Tipsar

Tough Viking Stockholms Stadion - 14 maj 2016

Tough Viking är ju det största och mest utmanande Obstacle Racet i Sverige, Norden och Ryssland. Nu har man hittat en ny arena till vårens lopp i Stockholm – nämligen Stockholms Stadion!

Den 14: e maj 2016 är det premiär för Tough Viking Stockholms Stadion, där start och målgång kommer att ske inne på Stockholms Stadion. 

Loppet är 8 km långt och du kommer att springa och "klättra hinder" i intilliggande Lill-Jansskogen som är ett naturområde på Norra Djurgården i Stockholm. 

Snacka om grymt lopp! 

Bara känslan av att vara med och tävla på en olympisk arena... 

Det här loppet kommer att möjliggöra ett fantastiskt spår och verkligen bli publikvänligt!

Nytt avslutande hinder

Det avslutande elhindret från tidigare lopp är nu borttaget och istället ersatt med en ”riktig best” byggd av containers och nät, där Tough Vikings brandmän kommer göra sitt bästa för att spola dig av banan! 

Mer information om Tough Vikings olika lopp hittar du här 

Var med i Tough Vikings träningsutmaning här på Funbeat!

Nu är det dags att bygga upp kroppen och grundkonditionen inför årets säsong och därför utlyser vi en tävling med mäktiga vinster för att motivera er. 

Vem tränar mest mellan den 1 januari – 31 januari? 

All träning räknas! (retroaktivt från den 1 januari, så länge du har registrerat träningen på Funbeat) 

The Winner Takes It All 

Vinnaren i utmaningen kan se fram emot en alldeles egen Luminox klocka - "Tough Viking Edition" och ett All Season Pass Sverige. 

Klicka här för att anta utmaningen

2016-01-13 16:06.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.