susanne kyndel

Yoga!

Nu har första veckan på det nya året avklarats.

Många promenader blev det! Promenader där man har fått låta tankarna vandra, tårarna rinna!!!!

Jag valde att inte träna något speciellt denna vecka då jag började jobba efter juluppehållet. Där dessutom det nya året startade med att jag förlorade en kollega i en tragisk bilolycka. Båda hans föräldrar omkom också. Då hans syster också jobbar hos oss så har detta varit en minst sagt omtumlande vecka. En värsta tänkbara tragedi. 

Livet är så skört. Har kramat extra mycket på mina praliner och arbetskamrater denna vecka.

Jag har avslutat denna omtumlande vecka med ett yogapass så här på fredagkvällen. Ska avsluta denna vecka i stillhet och bara samla tankarna lite.

Yoga pass 1 för året är i alla fall avklarat nu och det var så himla skönt för både kropp och knopp!!!

Yoga is the journey of the self through the self to the self!!!

Va rädd om varandra och kör försiktigt där ute!!!

Kram Suss!

Se även Susskyndel.blogspot.se

2016-01-08 19:53.


Kommentarer till blogginlägget


God fortsättning Suss. Tack för alla dina gilla, och ha förståelse för att jag inte är lika "snäll" :) Försöker bättra mig detta år.
2016-01-08Ha ha Christian inget att tacka för... God fortsättning på dig med och himla bra tycker jag att du har annat att göra än att hålla på att gilla.. Det är ett tecken på att du lever livet tänker jag. Jag bryr mig inte om sånt utan tycker det är kul att följa er andra ::)
2016-01-08Kram
2016-01-09Det finns de som inte tycker att yoga är träning. Undras om de klarar av posen längst upp till höger utan att ramla :)
2016-01-10Kram Caroline
2016-01-10Ja jag har hört det också Sonny.... ja den positionen kräver fokus helt klart :)
2016-01-10"Höga" Trädet! Den posen (en lite svårare variant med armarna upp mot ett gotländskt lågtryck) gör jag på MIN Profilbild, fast man ser ju inte benen.
2016-01-10