Ulf Domanders

Marathonresenärens årsrapport 2015

Då har ännu ett år lagts till handlingarna och det för många förhatliga "Nästa år" har påbörjats. "Nästa år" då det är dags att ta itu med allt som tidigare skjutits upp. Har du några mål är det hög tid att ta itu med dem nu, igår kommer inte igen och alltför många igår bildar till sist ditt liv. 

Ha tålamod med dina framsteg, var du än befinner dig i träningstrappan så ska du se att om ett år kommer du stolt klappa dig på bröstet och se tillbaka på din nya kapacitet.

Det är förstås kul att titta tillbaka på året som gått. I det dagliga livet tycker man att inget speciellt händer, men när man sätter sig ned och ser tillbaka har det visst flutit lite vatten under broarna.

För egen del hann det bli 2 marathons, 2 ultramarathon, en halv Ironman och till sist en full Ironman bildade facit för året. Lägg därtill en massa småtävlingar och trevliga utflykter däremellan i ett antal länder och tre kontinenter. Ett ganska bra år med andra ord.

Här är fulla sammanfattningen av året som gick:

http://ulfdomanders.blogspot.se/2016/01/marathonresenarens-arsrapport-2015.html

Det nya året påbörjas året dock med försiktig träning, rehab och aktiv vila. Jag har för första gången fått problem med knäna och fötterna, två flugor i en smäll alltså. 

Kanske det beror på ett hektiskt år, själv vill jag nog tro att stretch och vila är medicinen och därför ligger löpningen inte på schemat den första månaden i år till förmån för simning, cykling toppat med Yoga och stretch.

Bilden ovan får symbolisera målgången för 2015, ett målhopp på Marathon Beach.

Höjdpunkten för året var ändå Ironman Mallorca trots en krokig väg genom loppet

2016-01-05 20:34.


Kommentarer till blogginlägget