Janne Johnsson

Man ska ha årsplanering

Suget börjar komma tillbaka men beslutet att inte satsa och Tävla ligger kvar.

Första halvåret 2015 kallade jag mej triathlet och tycker jag skötte mej bra men det var bara loppen (inte alla dock) som var kul så den karriären är över. Någon blir det, Hosjö känns som ett måste i positiv mening, Umeå olympisk är den ända större som jag kan tänka mej att satsa på (bestämmer mej i januari).

Löpningen gick ganska kasst i fjol, risken är att jag inte ens klubbansluter mej i år och då missar jag en del godbitar men det är det värt för att inte måsta saker å ting.

Simning: tog ett steg framåt 2015 och det känns som det fortsätter :-). Siktar på att köra några OW-lopp, ink 6:e raka Vansbro. 20:e januari börjar jag min nya karriär som simtränare, SSHK's fortsättningskurs i wuxencrawl.

Cykling: Har sanslöst roligt på mina MTB nu och inte minst på Mankans nattcup. Fortfarande inga ambitioner men känns so att Gästrikecupen blir i Sport, något långlopp på SS är troligt.

Swimrun är lite av en passion just nu, är anmäld till Stockholm Sprint. Små spökena gör tidig sesångspremiär. Hoppas det blir fler, revange i Ånga skulle vara kul. Bubbles & Babblar ska nog ut å kriga igen oxå.

2016-01-02 17:41.


Kommentarer till blogginlägget


Skall bli så kul om Bubbels & Babblar kan kriga lite. Känns som det är dax att kolla in kalendern.
2016-01-09