susanne kyndel

Gör en snöängel!!!!

Nu är julen över och jag har haft förmånen att få möjlighet till att göra ännu en snöängel.

Känslan att lägga sig ner i det kalla och titta rakt upp mot den mörka himlen och känna snöflingorna falla mot ansiktet är nog oslagbart.

"Snowflakes are angels blowing kisses from heaven"

Det inre lugnet man finner just där och då är svårt att beskriva.

Många jagar lycka i en framgångsrik karriär, bra ekonomi, flott boende många och långa resmål. Det är inget fel i det absolut inte, jag hade säkerligen gjort detsamma om jag hade haft dom förutsättningarna. Det där att när jag har.... eller i morgon... när veckan är slut så ska jag...koppla av och njuta. Det livslånga ska bara....Jag undrar hur hinner man ikapp sig själv i allt detta ska bara!!! Jag önskar bara att man under resans gång tar sig tid och stannar upp och gör en snöängel, eller en sandängel om man är på varmare breddgrader. Att man verkligen stannar upp med jämna mellanrum och njuter av det man åstadkommit i livet. Sitt ner i huset och bara titta och njut av hur fint ni har det. Kasta lite snöboll, bygg ett sandslott, spela sällskapsspel med nära och kära. Men se och njut.

Men jag undrar just om jag hade haft allt detta ovan, hade jag då förmått mig att igår lägga mig i snön för att göra ännu en snöängel i livet. 

Igår så blev det så tydligt att när det började snöa i mitt område så såg jag bild efter bild på Facebook läggas upp på bilder som är tagna från någons fönster på all snö utanför, på bilder där barn tittade på snön från sina fönster...där man skrev "i morgon om snön ligger kvar så ska jag gå ut och leka med barnen i snön."

Jag gick då ut i snön och gjorde min snöängel för jag vågade inte chansa på att snön låg kvar dagen efter. 

 Idag har jag så många bekanta som är besvikna på att snön inte låg kvar, där barnen som stod och tittade i fönstret inte fick någon möjlighet att gå ut för att leka i snön. 

Tänk vad olika vi alla tänker!!! Vem vet andra kanske inte finner någon lycka i att göra en snöängel? Det är kanske därför man inte gör någon!

Vad är det jag vill med det här inlägget.

Jo jag tror att det är.

Det är så lätt att man missar att njuta av livet när man är så upptagen med att leva.

Gå ut och gör en snöängel. Eller gör någonting annat som gör dig lycklig.

Skjut inte på det bara utan gör det nu! 

Nu ska jag göra någonting annat som får just mig att må bra. Det är att ha en spaeftermiddag/kväll återigen här i tornet.

Om det får er att må bra så gör det ni också. Gör det nu...eller ikväll om ni har möjlighet. Men skjut det inte framåt om det är det som ni vill göra.Det behöver inte kosta någonting. Gör budgetvarianten som jag gör hemma.

Njut av stunderna i livet, för i morgon är dom minnen <3 Fina minnen <3

Va rädd om er därute.

P.S Två promenader på 5 km har jag lyckas få till på 2 dagar. Är helt klart nöjd med det D.S 

Kram Suss

Om man orkar och vill så kan man också läsa mer på...( se nedan ) har bestämt att jag skriver mer om mina känslor där. Här ska få va en sight för träning. Kramelikram

Susskyndel.bloggspot.se  

2015-12-28 13:36.


Kommentarer till blogginlägget


Jag har läst.
Kramar
2015-12-29Du har så rätt att man ska leva i nuet :) Livet är inte "Viasat on demand" Jag är en typisk "Jag ska bara människa" !
Hoppas denna om snöänglar finns kvar. Det är något magiskt med snöänglar! https://www.instagram.com/p/-lK3oixUU9/
Lisa Nilsson berättar om sina snöänglar. I så mycket bättre var det en av deltagarna som sa att Lisa hade sjungit henne hel igen. Det är stort.

2015-12-31Gott Slut på det här året & Ett Gott Nytt Kram
2015-12-31Ett mycket klokt inlägg. Vi har sannerligen en förmåga att försöka maxa livet genom att klämma in för mycket, jaga "det perfekta livet", vara duktiga på allt... när kontakten med livet hade varit 100 gånger starkare om vi lagt oss ner och gjort en snöängel som du.
2016-01-08Detsamma till dig Per Elgsten :) kram

2016-01-08Än finns snön kvar Anita...hoppas du får möjlighet att göra en ängel <3
2016-01-08Sonny. Jag såg det avsnittet när Lisa sjöng henne hel. Den låten lyssnar jag på ofta hemma. Den kan många finna tröst i. Kunde inte kolla länken du la ut tyvärr.

kram
2016-01-08