FunBeat Tipsar

Nypozin Active - Ersätt träningsvärken med träningsglädje

Träningsintresset är större än någonsin och gruppen äldre motionärer ökar stadigt. Idag ligger exempelvis medelåldern i långa lopp som Vasaloppet, Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon omkring 40 år. 

Med ökad fysisk belastning högre upp i åldern upplever medelmotionären inte sällan att kroppen säger ifrån. När vi utsätter våra muskler och leder för belastning eller monotona rörelser, t. ex. i arbetet eller under träning kan det leda till stelhet och obehag i muskulaturen. Känns det bekant? 

Nypozin® Active är en nyhet för muskler och leder, som hjälper till att ersätta träningsvärk med mer träningsglädje.

Nypozin® Active innehåller nypon som bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder samt magnesium som bidrar till normal muskelfunktion och till att bibehålla normal benstomme. 

Dessutom innehåller Nypozin också Vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion, immunsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmattning.

Finns även som spray

Nypozin Active Spray är en effektiv och kylande gelspray speciellt utformad för att lindra smärta orsakad av idrottsrelaterade skador, så som blåmärken/utgjutningar, sträckningar, stukningar och träningsvärk. 

Nypozin Active Spray är en registrerad och kontrollerad medicinteknisk produkt. 

Nypozin Active lanseras i Sverige och säljs av utbildad personal hos Life, Hälsokraft samt välsorterad hälsofackhandel.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

2015-12-23 14:39.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.