FunBeat Tipsar

Internationell Träningsvecka på Playitas

Älskar du att träna och att umgås med likasinnade? Följ med på Sveriges mest kompletta träningsresa, en av Apollos absolut populäraste och bäst bokade träningsresor för dig som gillar alla former av gruppträning. 

Internationell Träningsvecka är en tränings- och semestervecka utöver det vanliga där alla som älskar att träna kan delta. Vi lovar flest och bäst träningspass på alla våra resor och under en vecka på Playitas får du uppleva träning av högsta kvalitet, sol, bad, god mat, fest, underhållning och avkoppling.    

Internationell träningsvecka arrangeras tillsammans med AerobicWeekends. Alla veckor är fullspäckade med varierad gruppträning och fler än 130 klasser står på programmet under veckan. Du får lära känna massor av folk från mestadels norden, och ha kul tillsammans med likasinnade. 

Ett enda problem: vad ska du välja? 

Program och utbud är stort med uppåt tjugo klasser om dagen och fler än 130 ledarledda träningspass/klasser på en vecka. Vi kan lova att det finns något för alla med träningspass och aktiviteter från 08.00 på morgonen till sent inpå natten. 

Du kan välja mellan klasser som:

·      Zumba

·      Aerobics

·      Step

·      Gympa

·      Spinning

·      Pilates

·      Coretraining

·      VattenGympa

·      AquaAerobics

·      DanceAerobics

·      Styrketräningsklasser

·      Hip Hop

·      Street

·      Jazz

·      Yoga

·      QiGong 

·      Funktionell träning

·      X-Cord suspension training

·      Bootcamp

·      HIT

·      Body weight Fitness

Vem kan följa med?

Alla som älskar att träna är välkomna att följa med. Åk själv, i par eller kompisgäng. Under veckan finns det klasser för alla, allt från lättare klasser till mer avancerade och passar både nybörjare till vana motionärer. Kanske vill du bara komma igång med träningen eller prova på några nya klasser. Du väljer själv vilka klasser du vill delta i. Inga tvång, inga måsten, bara otroligt roligt och inspirerande! Bli inte förvånad om du betar av hela 5 träningspass på en dag.  

Om ledarna 

AerobicWeekends Sweden instruktörer ser till att deltagarna står i fokus. Alla instruktörer arbetar med träning och utbildning på heltid och har stor erfarenhet och kunskap samt förmåga att ta hand om alla härliga gäster. De Internationella träningsveckorna riktar sig till alla som älskar att träna oavsett ålder, nivå eller konstellation. 

Läs mer om Internationell Träningsvecka här

Träningsprogram

Apollo reserverar sig för eventuella ändringar i programmet.

Avreseorter & datum

Stockholm:

 • 25 jan - 1 feb 2016 
 • 7 - 14 mar 2016 
 • 10 - 17 mar 2016 
 • 13 - 20 sep 2016

Göteborg & Malmö:

 • 25 jan - 1 feb 2016
 • 7 - 14 mar 2016

Köpenhamn:

 • 3 - 10 dec 2015 
 • 24 - 31 jan 2016
 • 6 - 13 mar 2016
 • 10 - 17 mar 2016
 • 11 - 18 sep 2016
2015-12-01 16:35.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.