FunBeat Tipsar

​Triathlon träningsveckor på Playitas

Playitas har alla de rätta förutsättningarna för triathlon: uppvärmd pool med olympiska mått och varierade cykel- och löparslingor. Dessutom har Playitas Kanarieöarnas största gym. Tillsammans med Triathlonförbundet erbjuder Apollo populära träningsveckor för nybörjare, utveckling eller erfaren triathlet. 

Triathlon träningsveckor för nybörjare, utveckling och erfaren 

Intresset för triathlon har aldrig varit större än nu. Under 2016 fortsätter apollo att arrangera träningsveckor till Playitas tillsammans med Svenska Triathlonförbundet. 

Lägret vänder sig till både nybörjare, utveckling eller erfaren triathlet och innehåller flera olika inriktningar för att passa både dig som vill krydda en semestervecka med lite simning, cykel och löpning till dig som är en inbiten triathlet. 

Alla läger är ledartäta med kompetenta och erfarna ledare som gör sitt yttersta för att du skall få en så bra vecka som möjligt utifrån dina förutsättningar. Triathlonveckorna innehåller, förutom träning i de tre grenarna, allt man bör tänka på från hur man ställer in sin cykel till hur man växlar mellan cykel och löpning. Har du redan kört triathlon ett tag passar lägret för både dig som kör kort- eller långdistans liksom dig med flera års erfarenhet av triathlon. 

Gemensamma middagar, intressanta föreläsningar och trevligt umgänge med likasinnade. Arrangörerna utlovar en vecka att minnas oavsett om du är nybörjare eller erfaren triathlet.  

Läs mer om de olika inriktningarna och boka det som passar just dig. Om du vid ett senare tillfälle vill ändra dig är det inget problem att göra detta på plats. 

Ledare 

Apollo är noga med att alla oavsett nivå, skall få ut så mycket som möjligt av sitt träningsläger. Alla läger är ledartäta och man erbjuder både ledare inriktade på simning så som cykel och löpning. 

Alla ledare kvalitetssäkras och rekryteras av Svenska Triathlonförbundet.

Dagsprogram

Dagsprogrammen är anpassade till alla ankomstdagar. Apollo reserverar sig för eventuella justeringar i programmet innan avresa. 

Vecka 2

Vecka 14

Vecka 15

Avreseorter & Datum

Stockholm, Malmö, Göteborg  

  • 11 jan 2016 
  • 4 apr 2016 
  • 11 apr 2016 

Köpenhamn 

  • 10 jan 2016 
  • 3 apr 2016 
  • 10 apr 2016

Priset för triathlonträningen är 2500 kr som du bokar i samband med din bokning av flyg och boende med Apollo till Playitas och du väljer fritt vilket boendealternativ du önskar på webben eller via telefon. 

Triathlonlägret bokas som ett tillägg i bokningen för respektive person som önskar delta.

Mer info hittar du här

2015-11-26 08:34.


Kommentarer till blogginlägget

Om bloggen

FunBeat Tipsar är vår omvärldskoll på prylar och annat inom träning. Vi tror det kan vara av intresse, annars är det lätt att avfölja.