Anna Karin D

En hemsk blogg

Varning redan nu!

Jag är nämligen inkompetent, jag är B. 

På jobbet, trots att jag jobbat i yrket en halv evighet är jag inkompetent. Jag är dessutom obildbar, förstår ingenting och kan inte komma ihåg väsentligheter längre än max trettio sekunder. Jag minns inte vad folk heter heller. 

Människa har jag varit i mer än en hel evighet, men även på det området är jag inkompetent. Har aldrig riktigt fattat hur man gör. Jag är otrevlig, tvär, asocial och konstig. På senare år har jag till råga på allt blivit gammal och ful. En solklar B-variant.

Jag minns förvisso fortfarande vad jag heter, men hur länge till? Rätt som det är tror jag väl att jag heter Yngve. Skitsamma. 

Jag bor med utsikt över ett industriområde. Jag springer fel. Jag springer långsamt. Det är helvetesmörkt, det regnar jämt, det blåser och jag är inkompetent och väldigt få människor lär gilla denna B-figur.

...

Jag har tre söner som är helt fantastiskt normala, fina, underbara. Hur gick det till? En av dem fyller 18 idag.

Ja, jag vet. Det är krig i världen. Det är terror. Folk förlorar nära och kära, flyr, svälter. Det finns sjukdom. Elände, orättvisor, sådant. 

Och ändå förmår jag inte lyfta blicken för ett perspektiv, utan sitter här i leran och gräver, allt djupare.

Absolut B.

2015-11-19 15:48.


Kommentarer till blogginlägget


Solen går upp imorgon igen, en stund iaf. Lönen kommer i slutet på månaden. Grabbarna växer varje dag (om inte på längden, så inombords) och efter regn kommer solsken (o mera regn sen igen).
2015-11-19Trösterikt... jag tröttnar nog på leran och dyn efter ett tag, men det kändes lite skönt att skriva allt det där......
2015-11-19Du är världsbäst på att få mig att dra på smilbanden när jag läser en blogg. Du är min stöttepelare när foten går sönder på än det ena, än det andra sättet. Du är fantastiskt trevlig att umgås med både i och utanför löparspåret, din otrevlighet, tvärhet, asociala och konstiga läggning till trots.
Du är definitivt A.
2015-11-19Ja, bloggen var hemsk... Hemsk:t rolig! :-)
2015-11-19Visst känns det bättre att ventilera sina tankar. Vi förstår.
Du är det största stora A som finns. Du är bla. klok, intelligent, kompetent och inte minst, du är vacker! :-)
2015-11-19Jobbigt att ha sådana dagar, perioder. Men det konstiga är att det som man säger till sig själv, allt det där negativa, skulle man aldrig drömma om att säga till någon annan....

Det bästa, när man nu sitter där man sitter, så är det just att få ösa ut lite av allt det där som inte är så rosaskimrande. Liksom du vet ett ända stort BLÄÄÄÄÄÄ och förhoppningsvis känns det lite bättre sedan...om någon dag, vecka eller så:)


2015-11-19Yep.
Samma här.
Fast jag ligger i rännstenen.

2015-11-19Tack alla för era kommentarer! Lite gladare blev jag allt. Funderar varför man/jag blir så distanslös, jag borde ju se att mina små eländessaker är droppar i havet jämfört med vad andra har att brottas med här i världen. Skumt.
Och så tänkte jag att det kanske är ok att vara halvdan, lite B? Annars skulle ju inte alla fantastiska A synas.... 😉
2015-11-19Nu låter det som närmre A än B! Kram på din väg mot stora A
2015-11-19