susanne kyndel

#Prayforhumanity

Sitter här och ska försöka summera min träningsvecka. Men det känns i skrivandes stund helt oviktigt.

Jag har nu tänt ljus MOT terrorismen. Jag har tänt ljus för dom drabbade i Paris. Jag har tänt ljus för Syrien, Beiruth, Iraq samt alla andra platser på vår jord där terrorismen visat sitt fula tryne. 

Jag tänder ett ljus för alla människor på flykt från terrorismen. Jag tänder ett ljus för dom människor som just nu vandrar genom Europa för att som oss kunna leva i en vardag där man ej riskerar att bli ett offer för terrorn.

Jag tänder ett ljus för alla medmänniskor som står upp för vårt öppna gemensamma samhälle och för alla människors lika värde.

I will #prayfortheworld

I will #prayforhumanity

Jag sitter här tryggt och säkert under filten i soffan och scrollar ner på funbeat. Försöker hitta orden när jag ska beskriva min träningsvecka. Jag har haft mycket på jobbet vilket har resulterat i att jag ej har kunnat vila strategiskt under dagarna för att kunna genomföra min träning på kvällen. Men får nog ändå vara nöjd med det jag har fått till.

Jag har ju faktiskt kunnat vara ute på både promenader och en joggingrunda, både cyklat till och från jobbet. Samt i min trygga vrå i hemmet lyft lite skivstång. Allt detta utan riskera att bli sprängd i bitar!

Jag tänder ett ljus här hemma inte bara ikväll utan många kvällar framöver en symbol för hoppet.

Ljuset i mörkret är viktigare än någonsin. Ljuset i mörkret får (visa dom flyktingar som nu flyr terrorn ) vägen till en fristad för att som jag kunna krypa ner under filten med nära och kära efter en motionsrunda utan att riskera livet i nästa stund.

IDAG OCH MÅNGA DAGAR FRAMÖVER SÅ TÄNDER JAG LJUS!

Må bäst Suss!

2015-11-15 20:15.


Kommentarer till blogginlägget


Vad fint du beskriver känslan efter det hemska som hänt. Det är helt ofattbart att det existerar sådan ondska. Jag vill bara gråta när jag tänker på det. Vi måste ta hand om varandra och göra världen lite varmare. Kram till dig och till alla andra!
2015-11-16Du har så rätt! Vi svenskar har så stora välfärdsproblem att vi glömmer bort att uppskatta det vi slipper uppleva. Om vi bara kan leva upp till att alla människor har lika värde i vårt samhälle och åtminstone behandlar varandra med respekt så kommer alla att må bättre. Ondska föder ondska, det är inte flyktingarna som är terrorister, de flyr från terrorn i sitt hemland. Håller även med vad du skriver Åsa, nu om någonsin så är det viktigt att ta hand om varandra. Kanske julklappslistorna ser lite annorlunda ut än vad Svenska handels har förutspått.
2015-11-16Vackert skrivet Susanne! <3
2015-11-16