En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Summering av säsongen 2015 - Dags att ta ett break!

Året har präglats av att jag under särskilt andra halvan av året haft det svårt att ha kontinuitet i min träning, vilket gjort att motivationen brustit.

Inför säsongen hade jag inga riktigt tydliga mål vare sig gällande särskilda lopp eller tider, förutom att jag ville göra ett bra Göteborgsvarv!

Året inleddes med god träningsvilja där löpningen kombinerades med MTB-träning samt styrka. Var på g innan varvet, men blev sjuk två dagar innan så det blev till att supporta från sidan!

Körde sedan några sommarlopp och försökte hitta lite form inför några kul lopp i augusti och var i hygglig form inför Vasastafetten. 

Efter den rullade helgerna på och mycket fläng gjorde att september och oktober flög iväg och det blev endast ett fåtal lopp och alldeles för få längre och hårda pass.

Årets sämsta: Sjuk på Varvet.

Årets värsta: Milloppet Prinsens Minne i Halmstad i 27-28 graders värme. Fruktansvärt tunga km mot målet och en sista spurt för att precis ta sig in under 40 min. På plussidan så gav det en 2:a plats i Polis-SM i Terränglöpning.

Årets missräkning: Duathlon (löp+cykel+löp) i Sävedalen med MTB-cykel när nästan samtliga körde med racervarianter....

Årets tre bästa lopp:

-  Halvmaran i Kungsbacka i april där jag tog mig in på höga 1:25.

-  Vårtävlingarna, 8 km - Tid strax över 29 min. 

- Vasastafetten sträcka 4 mellan Risberg-Evertsberg. Inte i klockren form, men krigade rejält!

Årets lopp på hemmaplan: Dalsland X-trail resulterade i år i en 3:e plats där jag inte riktigt kunde utmana solvikingen Bäckman om silverpengen.

MTB-tävlingen Dalsland X-country gav mersmak så det kan nog bli en satsning på det 2016.

Nu blir det lite vila från löpningen några veckor och tankeverksamhet kring vad jag egentligen vill med löpningen 2016. Ska jag satsa på något annat? Mer MTB? Fotboll? 

Må väl!

//Marcus

2015-11-10 21:02.


Kommentarer till blogginlägget