susanne kyndel

Believe in yourself!

Ännu en vecka genomförd. 

En bergochdalbaneåkning kan nog den här veckan likna.

Nöjd gick jag in i veckan. Nöjd med att få ihop träning och jobb. Jag hade beräknat träningen utefter att jag kan cykla till och från jobbet vilket skonar bäcken och rygg som jag har börjat fått smärta i. Men kommer ut från jobbet i början på veckan och så är cykeln borta!!! Jag blev alldeles förtvivlad då det verkligen är min livboj. Den hjälper mig då jag ska handla då jag inte kan bära för tungt och statiskt pga mitt lymfödem i vänsterarmen och så ger den mig möjlighet att kunna träna både styrketräning och jogga. Det blev väldigt tydligt att då jag blev tvungen att gå till och från jobbet och att jag redan belastat kroppen mer än vad jag då räknat med så blev jag liggandes torsdagen och fredagen. Det tog tvärstopp igen. Det blev väldigt tydligt hur viktigt det är med hur jag balanserad all olika rörelse.Jag tog min behovsmedicin och tjurade till och vilade lite. 

Men änglar dom finns verkligen. En fantastisk fin människa har nu sätt till så jag har en ny cykel så jag återigen kan få balans i min kropp igen. Är så förbannat lyckligt lottad att jag har så många fina människor i mitt liv.

Nu är det söndagkväll och jag har precis tagit mig ut 3 km. Jag kände smärtan i bäckenet komma smygande och valde att ta mig ut i stället för att ta tabletter. Jag hoppas det var ett klokt val. Men det märker jag i morgon. Det var himla skönt att med bra musik i lurarna  och i skenet av gatlamporna ta mig runt och så sakteliga känna smärtan avta.

Rörelse är helt klart min bästa medicin. 

Nu hoppas jag på en ny och bättre vecka <3

Må bäst Suss

2015-11-08 20:27.


Kommentarer till blogginlägget


Word!

Jag önskar dig en bra vecka!
2015-11-08Det man minst anar händer alltid. Det är därför det är så dumt att eländestänka och vara rädd för saker som kan hända. Det blir ju nästan alltid något annat som händer först. Vilken tur att det fanns "en ängel runt hörnet" mitt i allt elände. Tänk om alla kunde leva enligt de enkla grundreglerna för hänsyntagande som finns i yogans filosofi! Starkt att hålla ihop veckan trots det tråkiga som hände :) Ny vecka, hoppas den blir bättre!
2015-11-09*Tack Sylvia och detsamma :) Kram

2015-11-10Ja då än så länge har den startat ok ( peppar peppar)... Har dock bara fått in vardagsmotionen än så länge men hoppas få in övrig träning fr o m i morgon...but you never know..:) Hoppas du hade en fin ledig dag :)
2015-11-10